Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2007

Nite Walker

Το τέλος του Φεστιβάλ σημαίνει ουσιαστικά για μένα και το τέλος της χρονιάς, καθώς οι νέες κυκλοφορίες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, κυρίως για τα μεγάλα ονόματα, που σκοπεύουν να κυριαρχήσουν στη χριστουγεννιάτικη αγορά, και τα νέα ονόματα μάλλον θα πρέπει να περιμένουν το 2008 για να έχουν οποιαδήποτε τύχη. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για ν'ακούσουμε ότι δεν προλάβαμε μέσα στη χρονιά, ή να ξανακούσουμε ότι δεν κέρδισε το χρόνο που του άξιζε. Όλα αυτά ενώ έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες ανασκοπήσεις της χρονιάς, κι ενώ, προσωρινά [?], η Χειμερινή Ακαδημία αλλάζει για άλλη μια φορά host..

Ένα από τα ονόματα που δεν προλάβαμε να παρουσιάσουμε τις προηγούμενες εβδομάδες είναι και οι Ben + Vesper, ένα ντουέτο από το New Jersey, που κυκλοφόρησε φέτος το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο all this could kill you στην εταιρία του Daniel Smith [aka Danielson], ο οποίος και τους ανακάλυψε. Το nite walker είναι το 12ο τραγούδι του άλμπουμ..


ben + vesper - nite walker


2 σχόλια:

enteka είπε...

κι ενώ, προσωρινά [?], η Χειμερινή Ακαδημία αλλάζει για άλλη μια φορά host..

???

WinterAcademy είπε...

file host εννοουσα για τα τραγουδια. ξεπερασα το οριο των 10gb στο box.net για τα μηνιαια downloads οποτε ειπα να δοκιμασω κατι αλλο.[σε αναζητηση του ιδανικου..]
καλο το filefreak αλλα δεν εχει στατιστικα, κι εγω, [οπως κι εσυ υποθετω] ειμαι μανιακος με τα στατιστικα :)