Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2006

Carl Sagan

Back to life, back to reality λοιπόν.. Πάει το φεστιβάλ, πάει και ο Morrissey και είναι πια καιρός οι ρυθμοί εδώ στη Χειμερινή Ακαδημία να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους.

Αρχίζουμε με τους Specific Heats, ένα καθαρόαιμο indiepop σχήμα από το Brooklyn της Νέας Υόρκης, που θα σας θυμίσει σίγουρα κάποια Βρετανικά γκρουπ εκεί γύρω στις αρχές των 90ς. Θα συμφωνήσετε πάντως νομίζω μαζί μου ότι κερδίζουν έξτρα πόντους συμπάθειας για τον τίτλο και το θέμα του υπέροχου τραγουδιού που παρουσιάζουμε σήμερα:


the specific heats - carl sagan

άντε και στο fileUL

ΥΓ1 : το σημερινό τραγούδι αφιερώνεται στους mouxlaloulouda και zpiderman για τα καλά τους λόγια στις ανταποκρίσεις από το φεστιβάλ (ο δεύτερος και μέσα από το cineblog ). Thanx guyz.

ΥΓ2 : Αντίο fileUL.com, λογικά θα αναστηθείς κάποια στιγμή από τις στάχτες σου, εγώ θα'χω φύγει όμως μακρυά.. (ως τότε όλα τα links των τραγουδιών λογικά θα είναι κομμένα. Αν κάποιος θέλει ν'ακούσει κάποιο τραγούδι από αυτά που έχω παρουσιάσει ας το πει μ'ένα comment και θα το ανεβάσω κάπου αλλού)



3 σχόλια:

Zpi είπε...

Hallo man μόλις είδα την αφιέρωση.
Thx πάω να το κατεβάσω

Τα λέμε

mystery falls down είπε...

Δυσκολεύτηκα να το κατεβάσω. Στο τέλος δεν τα κατάφερα. Και τα παράτησα. Το ίδιο γίνεται και με την προσπάθεια να αφήσω σχόλια. Σε ευχαριστώ πάντως. Η αλήθεια ήταν αυτή που έγραψα και στο blog μου σχετικά με την ενημέρωση που πρόσφερες

WinterAcademy είπε...

είναι η γνωστή υπέροχη συνεργασία μεταξύ blogger και beta blogger. Πάντως, το λινκ αν και mp3, πρέπει να το ανοίξεις σε άλλο παράθυρο ή tab, να δώσεις το verification που ζητάει και σου βγάζει το download link.

πάντως στο ποστ έβαλα κι ένα ακόμη λινκ στο δευτερονεκραναστημένο fileUL.

πότε θα βρω ένα αξιοπρεπές upload site θεέ μου, ΧΩΡΙΣ περιορισμούς στη διατήρηση αρχείων ΚΑΙ με στατιστικά κατεβασμάτων? ε? πότε?