Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

3 From 1 : Blame Canada Vol II

Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως φέτος η Ιταλία κυριάρχησε στο ποδόσφαιρο και ο Καναδάς στη μουσική. Μιλούσαμε για σκηνή αρχικά, αλλά πλέον πιστεύω ακράδαντα πως είναι τέτοια η χιονοστιβάδα εξαιρετικών συγκροτημάτων και άλμπουμ που μας έρχονται από τον Καναδά που σύντομα το γνωστό ζεύγος Αγγλία - Αμερική, θα καθιερωθεί στις συνειδήσεις μας ως .. τρίο. Canada is here to stay!

Άλλα τρία έξοχα νέα συγκροτήματα λοιπόν σήμερα, οι Telefauna από το Μόντρεαλ, οι hot hot hot Malajube επίσης από το Μόντρεαλ και οι hotter hotter hotter Tokyo Police Club από την πιο 2006 πόλη του πλανήτη αυτή τη στιγμή, το Τορόντο.

Λατρέψτε τους!


telefauna - turbulence



tokyo police club - citizens of tomorrow


malajube - pate filo



2 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Τα hot τα έχω ήδη ακούσει (άρα και εκτιμήσει)! Τους Telefauna όμως όχι. Οι αθεόφοβοι προσφέρουν σχεδόν ολόκληρο το ΕΡ τους ως δωρεάν download (+1 στο blog τους). Στο εξωτερικό έχουν αντιληφθεί ότι οι πωλήσεις των αξιόλογων δίσκων δεν κινδεύουν από τα mp3!

Αυτή τη βδομάδα διέρρευσε και δεύτερο demo των Bloc party! Πρόκειται για το Hunting for witches και φαίνεται ότι έχει προοπτικές να μετουσιωθεί σε κάτι το εξαιρετικό (αρκεί ο νέος παραγωγός να έχει τις ικανότητες του Epworth)!

YΓ. Συνεχίζεις με τον beta ή τον άλλαξες με τη νέα έκδοση του blogger;

WinterAcademy είπε...

πανβαλκανιοηλίθιε blogger beta: μη νομίζεις πως δεν έχω καταλάβει πως το ότι έφαγες το σχόλιό μου στο ίδιο μου το blog ΔΕΝ ήταν τυχαίο. Πως ρωτούσα τον mfd για περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το πως θα σε εγκαταλείψω. Στο λαιμό να σου κάτσει σου εύχομαι!!

(εν συντομία:ναι, κι εγώ χτες τα κατεβασα τα telefauna traxx, καταπληκτικο το bloc party περυσι, δεν εχω ασχοληθει με bsides,live mp3s,compilations,leaked traxx etc από τότε, ελπίζω να'ναι καλό το 2ο τους, αν και όλο κ λιγότερο περιμένω καλά 2α άλμπουμ απο βρεττανούς, δεν ξέρω γιατί..