Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2006

French Accent

Οι Bossanova είναι από το Βανκούβερ. Ναι, το Βανκούβερ βρίσκεται στον Καναδά! Το άλμπουμ τους κυκλοφόρησε νωρίς μέσα στη χρονιά και λέγεται 'Hey, Sugar'. Μια μυστικοπάθεια κι αυτοί την έχουν, κανένα στοιχείο στο site τους, ούτε μια τόση δα φωτογραφία, οπότε καλά να πάθουν που δεν τους πρόσεξε και κανείς όλη τη χρονιά (πριν 15' τους ανακάλυψα ψάχνοντας τι να παρουσιάσω σήμερα.. / άγχος κι αυτό κάθε μέρα!). Καλά ας μην είμαι τόσο σκληρός μαζί τους όμως (και πριν ακούσω το άλμπουμ τους), γιατί το french accent είναι καταπληκτικό τραγούδι.

bossanova - french accent
(ΔΕΝ είναι απευθείας λινκ σε mp3)



ΥΓ : αφιερωμένο στον mouxlaloulouda για την εξαιρετικά πετυχημένη διάρρηξη που έκανε στο διαμέρισμά μου σήμερα το πρωί, και για την καλοσύνη που είχε να αφήσει τα τεράστιας αξίας κοσμήματα και έργα τέχνης άθικτα, και να πάρει μόνο τη λίστα μου με τα άλμπουμ της χρονιάς, που εντελώς απρόσεχτα είχα αφήσει στο τραπεζάκι, φάτσα κάρτα μπαίνοντας.. Είχε τουλάχιστο την decency να αλλάξει καναδυό ονόματα οπότε θα μπω τελικά κι εγώ στον κόπο να ανεβάσω τη δική μου λίγο μετά τα χριστούγεννα..

3 σχόλια:

m.hulot είπε...

δεν είναι μόνο κλέφτης, δεν μπορείς να του αφήσεις και comment να τον βρίσεις!
:) [ωραία λίστα, πάντως].

WinterAcademy είπε...

yep.indeed.
άσε που δε μας λέει πως του φάνηκαν τα 'κλίματα αγάπης' εδώ και τόοοοοσες μέρες, θα θκάθω!!

mystery falls down είπε...

Αν πρόσθετα άλλα είκοσι τότε ίσως όλα τα ονόματα θα ήταν ίδια. Από την άλλη πλευρά τόσο συγκροτήματα με σκληρό ήχο (Mastodon, Converge, Melvins ακόμα και οι Jesu με το φετινό τους ΕΡ) όσο και οι μαύροι (Τ.Ι., Ghostface Killah. Επιτρέπεται να προσθέσω και τον Justin σ' αυτούς;) κυκλοφόρησαν αξιόλογους δίσκους. Αν είχα περισσότερες γνώσεις και στα δύο είδη (ή είχα ακούσει αρκετά ώστε να συγκρίνω) θα τα είχα επιλέξει. Τόσα σχετικά με τα κλίματα αγάπης θα σου απαντήσω σύντομα.