Σάββατο, Δεκεμβρίου 02, 2006

Bo and Princess Nyrikson

Δεκέμβριος, άρχισαν οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, ημέρα κατά του aids χτες, η Φιλαδέλφεια στην τηλεόραση, αγαπημένη ατάκα explain it to me like i'm a six year old, το ωραιότερο τραγούδι του neil young, πάντα κλαίω όταν ξεκινάει, john lennon day σε λίγες μέρες, αλήθεια πάντα αναρωτιόμουν γιατί θυμόμαστε κάποιους στην επέτειο του θανάτου και όχι σ'αυτή της γέννησής τους, χριστούγεννα, ανασκοπήσεις.. πάει κι αυτή η χρονιά.. η ΕΒΔΟΜΗ των zeroes!! πως περνάν τα χρόνια (όταν διασκεδάζεις ???)

Anyway για να αρχίσουμε σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για τον παγετό που σίγουρα θα επακολουθήσει μετά από τον πιο θερμό Νοέμβριο που θυμάμαι (έχω όμως επιλεκτική μνήμη) να δυο τραγουδάκια από την παγωμένη Σουηδία και τους κυρίους Nyrikson, που όμως ΔΕΝ είναι ακριβώς σαν τα υπόλοιπα Σουηδικά ποπ τραγούδια που ξέρουμε και αγαπάμε. Φανταστείτε τους M83 να ηχογραφούν στο Βόρειο Πόλο.

Οι Nyrikson δέχονται και παραγγελίες για διαφημίσεις, ταινίες, jingles κλπ αν ξέρετε κάποιον που ενδιαφέρεται.. Κι όποιος ακούσει τα δύο αυτά δίλεπτα δείγματα της δουλειάς τους υποθέτω θα ενδιαφερθεί..


Nyrikson - Bo Nyrikson

Nyrikson - Princess Nyrikson

Δεν υπάρχουν σχόλια: