Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2009

Russia

Ακούγοντας το Russia των Ramona Falls και, σχεδόν ενθουσιασμένος, ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες για το συγκρότημα, ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσα αποτελέσματα στο google. Αυτό που αγνοούσα βέβαια είναι ότι ο Brent Knopf, ο εγκέφαλος ή καλύτερα το μοναδικό μέλος του "συγκροτήματος" είναι επίσης και μέλος των πολύ πιο γνωστών Menomena. Οι Menomena ομολογώ ότι δε μ'έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, και ίσως να προσπερνούσα και το προσωπικό project του Brent.. ένα καλό τραγούδι όμως, όπως ακράδαντα πιστεύω, πάντα τον βρίσκει το δρόμο του [προς τα ηχεία μου τουλάχιστον]. Και το Russia είναι κάτι παραπάνω από καλό!

Το Intuit, ντεμπούτο άλμπουμ του μουσικού από το Portland του Oregon κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, και φιλοξενεί περισσότερους από είκοσι [!] μουσικούς της πολύ καλής σκηνής της πόλης.


Ramona Falls is the solo project of Brent Knopf of Menomena. His debut album, Intuit, is out now on Barsuk Records. Great compositions, an excellent production, a beautiful voice.. a very good album indeed!

Ramona Falls - Russia [zs]


Ο Brent εξηγεί τη διαδικασία ηχογράφησης των τραγουδιών του! Do try this at home!





lastfm.png hypem.png skreemr.jpg insound.png wiki.png myspace.gif elbows.png

4 σχόλια:

elafini είπε...

Δικός μου έρωτας το Clover...

(και οι καταρράκτες στο Oregon πρέπει να είνια εκπληκτικοί)

WinterAcademy είπε...

εχω 4-5 τραγουδια απο το αλμπουμ οποτε επιφυλασσομαι για το clover

[btw,tue10-12is.yoga.time:(]

elafini είπε...

Enjoy your yoga time ;)

Raggedy Man είπε...

Clover for me too... Αν και γενικά ο δίσκος είναι καταπληκτικός.........