Πέμπτη, Απριλίου 12, 2007

Versary

Επιτέλους, να κι ένα συγκρότημα του ενός ατόμου που έχει ως [μοναδικό] μέλος μια κοπέλα. Οι New Buffalo λοιπόν δεν είναι παρά το όνομα που διάλεξε να δώσει στο 'συγκρότημά' της η αυστραλέζα Sally Seltmann. Η ίδια πολύ εύστοχα περιγράφει τον ήχο της ως 'melodramatic popular song / lyrical' στο Myspace, και πραγματικά, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να προσθέσει κανείς... Το νέο της άλμπουμ με τίτλο Somewhere, Anywhere κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στην Αυστραλία, αλλά δεδομένου ότι το Rolling Stone είχε κατατάξει το προηγούμενό της στα καλύτερά του της χρονιάς, σύντομα θα το δούμε να κυκλοφορεί και στον υπόλοιπο πλανήτη. Ως τότε αρκεστείτε στο υπέροχο Versary..


new buffalo - versary

κι ένα θαυμάσιο video από ένα παλιότερο τραγούδι της sally



παρεμπιπτόντως το τραγούδι των thailand λίγο πιο κάτω έχει πλέον το σωστό link και σας περιμένει..

2 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Το Rolling Stone (και το Q) είναι τα χειρότερα μουσικά περιοδικά. Κρατάω μικρό καλάθι, αν και η φωνή και το συγκεκριμένο τραγούδι δε μου αφήνουν πολλά περιθώρια. Θα την έχω υπόψιν μου.

WinterAcademy είπε...

το rolling stone δεν το έχω πάρει ποτέ. αποκλείεται όμως να είναι χειρότερο του Q [ή όχι?]. σπυριά βγαζω όταν το επικαλείται ο πετρίδης ως έγκυρο κλπ. πάντως είναι υπολογήσιμο ως επιρροή και καταγραφή των mainstream τάσεων