Πέμπτη, Απριλίου 19, 2007

Am I A Magician

Οι σημερινοί μας καλεσμένοι λέγονται Plajia, κατάγονται από το Montreal [ναι, αρκετά αμελήσαμε τον Καναδά φέτος, το ξέρω..] και παίζουν κάτι ανάμεσα σε post-rock, ambient rock και acoustic rock.. ή όπως λένε και οι ίδιοι 'epic rock'n'roll with a touch of everything' [φανταστείτε τον Thom Yorke να ηγείται μιας post rock μπάντας και είστε μέσα..]. Τα τελευταία 5-6 χρόνια που υφίστανται ως συγκρότημα δεν έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν παρά μόνο μερικά EPs και demos, φέτος όμως είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, το οποίο θα γνωρίσει σίγουρα την επιτυχία αν περιέχει μερικά ακόμη τραγούδια σαν κι αυτό..


plajia - am i a magician


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ma ti vgazei autos o kanadas pia!!
mpravo tous pou dinoun ta tragoudia gia katevasma.

WinterAcademy είπε...

μα δεν ειναι πολύ μιζέρια να είσαι νέο συγκρότημα και να μη δίνεις ούτε ένα τραγούδι για free download?

πως περιμενεις να σε μαθει ο κόσμος? να κάθεται όλη μέρα στο Myspace να σ'ακούει?

mystery falls down είπε...

Πανέξυπνος ο τρόπος προώθησης του συγκροτήματος. Ακούς εκεί "ο Thom Yorke να ηγείται ενός post rock συγκροτήματος". Με το που το διάβασα σταμάτησα οτιδήποτε άλλο έκανα και έσπευσα να το κατεβάσω. Γοητευτικό το αποτέλεσμα, αν και μου θυμίζει περισσότερο τους Hammock. Ίσως πάλι φταίει ότι άκουσα πάλι το δίσκο τους τις τρεις τελευταίες μέρες. Για να δούμε αν οι "μάγοι" διαθέτουν και άλλα τέτοια τραγούδια.

ΥΓ. Αύριο θα σχολιάσω όλα τα πρόσφατα post σου (ευκαιρία να ξανακούσω όλα τα τραγούδια που μοιράστηκες μαζί μας). Αν και είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ μερικές ώρες.

WinterAcademy είπε...

άντε καλώς ήλθες, είχα χάσει το 1/3 του ακροατηρίου μου.. [εγώ νομίζω θα χρειαστώ όχι 1 μήνα αποχής όταν έρθει η ώρα αλλά ολόκληρο τρίμηνο]

mystery falls down είπε...

Για 23 δευτερόλεπτα (τόσο χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί το download) σταμάτησα να αναπνεώ και για άλλα 5:21 πρόσεχα κάθε λεπτομέρεια του τραγουδιού. Λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός (θα τους έπεσε βαρύς) αλλά σίγουρα ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα. Ετοιμάζω το mail για να υπογράψουν στη δισκογραφική εταιρεία μου (και μετά ξύπνησα).

WinterAcademy είπε...

εννοείται ότι η υπερβολή έχει εξέχουσα θέση στο ρεπερτόριό μου, όλο και θα το'χεις καταλάβει..

α, και αν θέλεις κανένα θυρωρό or something στη δισκογραφική σου, let me know..