Τετάρτη, Απριλίου 11, 2007

Warmer Climes

Οι Boat Club μας έρχονται από το Γκέτεμποργκ και παίζουν electro pop, με λίγες shoegaze πινελιές. Ακόμη και στη σελίδα τους στο myspace δε δίνουν καθόλου πληροφορίες γι'αυτούς, ούτε μια τόση δα φωτογραφία! [πρέπει να είναι από τα ελάχιστα συγκροτήματα που παρουσιάστηκαν εδώ για τα οποία όσο κι αν έψαξα, φωτογραφία δε βρήκα :( ]. Ή πολύ ντροπαλοί είναι λοιπόν, ή κακάσχημοι. Αυτό βέβαια δεν ισχύει καθόλου για τη μουσική τους, αν κρίνουμε από το θαυμάσιο ομώνυμο τραγούδι του νέου τους EP Warmer Climes, με το ρετρό New Order ύφος και τον επαναλαμβανόμενο στίχο you can't fake the sunshine! Ας ελπίσουμε ότι θα βρουν γρήγορα μια αποτελεσματικότερη διανομή, ή έστω έναν καλό φωτογράφο..


boat club - warmer climes

5 σχόλια:

on_a_sunbeam είπε...

Άκουω τα κατεβασμενα των τελευταίων ημερών και κόλλησα μ'αυτούς. Στα comments στο myspace τους θα δεις φωτογραφία τους με μπουρμπουλήθρες και σχόλια από κάτω "ωραία συναυλία, να 'ρχεστε συχνότερα" οπότε μάλλον είναι αυτοί. Ναι ξέρω, θα μπορούσα να γίνω ντέντεκτιβ, blame it on the crime novels!

WinterAcademy είπε...

ωραίοι δεν είναι?

on_a_sunbeam είπε...

καλούληδες είναι και μάλλον πολύ ντροπαλοί!

mystery falls down είπε...

Έξυπνο το σχόλιό σου και εύστοχοι οι παραλληλισμοί (έπρεπε να βάλεις μέσα τους Junior boys & τους Hot chip). Τελικά αυτό που μπορεί να βοηθήσει ένα νέο συγκρότημα να ξεχωρίσει (όταν η μουσική είναι εκλεκτά ενδιαφέρουσα) είναι η προώθηση. Θέλει προσπάθεια και σε αυτόν τον τομέα. Ένας Winter Academy δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη.

WinterAcademy είπε...

εμένα πάλι με αυτό το τελευταίο των hot chip [όπως και των Knife] γιατί κάτι δε μου κάθεται?

[σωστά, μόνο το χειμώνα μπορεί να φέρει... μπρρρρ..]