Τετάρτη, Απριλίου 25, 2007

Roses

Τι να πρωτοπώ για το σημερινό τραγούδι? Αν έβαζα αστεράκια και στα τραγούδια όπως μου ζητάνε κάποιοι, θα του'βαζα πέντε στα πέντε σίγουρα. Ξέρω κάποιους που θα τσιμπήσουν αμέσως, αλλά μπορείτε να φανταστείτε τους Interpol με τον Spencer των Sunset Rubdown στα φωνητικά? Ή το αποτέλεσμα του να βάλεις το funeral των arcade fire σ'ένα glue machine και να περιμένεις να δεις τι θα γίνει? Ή το που ακριβώς συναντιούνται η regional mexican με την japanese classic music? [εντάξει, μόνο η πεζή πρώτη περιγραφή είναι δική μου..]

Ποιοι είναι λοιπόν οι Whiskers? Ηχογραφούν όντως από απόσταση διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη της βορειοανατολικής Αμερικής? Όπως λένε και οι ίδιοι, ένα σούπεργκρουπ από ανθρώπους που δεν έχετε ξανακούσει..[δεν έχουν συμβόλαιο κι έχουν μόλις 30 φίλους στο myspace] αλλά ίσως ακούσετε γι'αυτούς στο μέλλον..

Το υπνωτικό roses είναι από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς..

the whiskers - roses

5 σχόλια:

aggelosk είπε...

dose kana link mparmpa

WinterAcademy είπε...

there are more where that came from:

myspace.com/whiskerswhiskerswhiskers

http://tomstyle.com/music

mystery falls down είπε...

Το αντίθετο θα έλεγα. Φανταστείτε τους Sunset rubdown με τραγουδιστή τον Paul Banks. "Το υπνωτικό Roses είναι από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς."; Προσλαμβάνεσαι στο NME!

mystery falls down είπε...

Ευχαριστούμε για τις πρόσθετες πληροφορίες. Πάντως και μόνο που στα αγαπημένα τους συγκροτήματα έχουν τους Interpol και τους Radiohead και ψηλά στην εκτίμησή τους τους Frog eyes με κέρδισαν.

WinterAcademy είπε...

και πόσο είναι ο τύπος 22? 23? αλλά οκ, εδώ έχουμε τον ζακ στεφάνου..