Τρίτη, Απριλίου 03, 2007

Where It Ends

Το σημερινό συγκρότημα που φιλοξενούμε το έμαθα από ένα σχόλιο ενός τακτικού αναγνώστη σε κάποιο post πριν λίγες εβδομάδες. Όπως είχα υποσχεθεί, τουλάχιστον ένα post στο winter academy το άξιζαν οπότε here it is..

Οι Boy In Static λοιπόν δεν είναι ακριβώς συγκρότημα, αλλά, όπως συνηθίζεται τελευταία, ένα one man project. Για την ακρίβεια ένας τύπος από τη Βοστώνη με Ασιατική καταγωγή, ο Alexander Chen, είναι αυτός που κατάφερε τους Notwist να κυκλοφορήσουν το πρώτο του άλμπουμ στο δικό τους label. Ήταν μάλιστα και το support σχήμα στην τελευταία περιοδεία του side project των notwist, των 13&god. Ο ήχος του κυρίου Chen βέβαια έχει περισσότερο να κάνει με το όνομα που αναφέρει πρώτο στις επιρροές του στο myspace [βρε διαχρονικό σουξέ που απέκτησαν τελικά αυτοί οι slowdive!] παρά με τον ηλεκτρονικό ήχο των γερμανών φίλων του.

Φέτος ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, και συγκεκριμένα το Μάϊο, στη Mush Records, με τίτλο Violet. Το πρώτο single λέγεται..



yep! η επιστροφή της χρονιάς είναι πλέον σαφώς αυτή του shoegazing..


11 σχόλια:

aggelosk είπε...

yeah!! arkei na min pesoun pali sese kamia brit pop

Ανώνυμος είπε...

omg
shmerinh anakalupsh
Crippled Black Phoenix
supergroup collective: Justin Greaves (Electric Wizard), Dominic Aitchison (bassist with Mogwai),
plus Andy Semmens and Kostas Panagiotou (of Panthiest)
http://www.myspace.com/crippledblackphoenix
download
"You Take the Devil Out Of Me"
http://www.sendspace.com/file/1qvgao

aggelosk είπε...

ayto pou den xereis omos dj ainai oti toutoi pou anakalupses exrontai gia synaylia stin athina 20 kati aprili nomizo:)
ps molis brika interpol kai gamei!

aggelosk είπε...

28 apriliou sto an

WinterAcademy είπε...

@dd : μηπως [λεω, μηπως] να ανοιγατε κι εσεις ενα blogάκι?

@a : αγαπητέ αγγελε, δε χρειαζεται να αναφερω την ιδιαιτερη θεση που εχεις στην καρδια μου, μια και ησουν ο πρωτος που αφησε σχολιο σ'αυτό το blog.. για να μην πω για την εξαιρετικη εμφανιση σου στην εκπομπη του πετριδη ή τα υπέροχα κείμενα στο τρανζιστορ.. άγγελος, όνομα και πράγμα!!

[αντε, σκουπισε τα σαλια και στειλε κανενα link, i'm dying out here..]

aggelosk είπε...

to brady agapite, den xreiazotan toso glypsimo:P
mias kai milas gia klonous ton interpol einai kai oi snowden

aggelosk είπε...

a prepei na ginoun kai oi aparaititoi elegxoi gnisiotitas, haasp, iso klp klp min fame kamia fola an kai kai fola na einai, einai gamato apo tin fisi tou

Ανώνυμος είπε...

aggelek
eisai aggelos teleiwn newn :-D

winter
mhnuma elhf8h ;-)
8a kopsw maxairi to dounai kai 8a arkestw sto lavein, an kai einai duskolo na vlepw na prosfereis toso wraia tragoudia xwris na antapodwsw to katitis mou

WinterAcademy είπε...

βρε δεν εννοουσα αυτό silly!

απλά είναι κρίμα να χαραμίζονται ωραία τραγούδια στα comments ενος blog, ενω θα μπορουσες να τα αναδειξεις ωραιότατα σ'ενα κανονικό blog! εγω αλλο που δεν θέλω :)

ας σταματησω ομως εδω το γραψιμο γιατι ΒΡΑΔΙΑΣΕ και δε βλεπω πλεον καλα τα πληκτρα..

mystery falls down είπε...

Μπορεί οι συνθέσεις να διαφέρουν και να έρχονται στο μυαλό μας οι Slowdive, αλλά οι έξυπνες ηλεκτρονικές παρεμβολές και τα έγχορδα είναι επίσης χαρακτηριστικά των Notwist. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω κατεβάσει ακόμα ολόκληρο το δίσκο παρ' όλο που το single που προσφέρεις μου άρεσε πάρα πολύ.

WinterAcademy είπε...

εγώ έχω περάσει ήδη στη νέα εποχή και ακούω [σχεδόν] μόνο τραγούδια [ή έτσι μ'αρέσει να δικαιολογούμαι που δε βρίσκω χρόνο ν'ακούσω τα 10δες άλμπουμ που περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους στο σκληρό μου..]