Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2008

Antibodies

Το σημερινό συγκρότημα λέγεται Please Quiet Ourselves. Άκουσα το τραγούδι τους antibodies, ένα θαυμάσιο ανεβαστικό noisepop χιτάκι, και πραγματικά αναρωτήθηκα πόσο ψηλά πλέον μπορεί να φτάσει ένα συγκρότημα με ένα τέτοιο όνομα και τέτοιο ήχο. Μετά, έκανα τη μικρή καθιερωμένη μου έρευνα για το συγκρότημα.. Και διάβασα ότι πρόκειται για ένα τσούρμο 15χρονους και 16χρονους από το Berkley της California, που άφησαν λίγο στην άκρη το άγχος της εισαγωγής στο τοπικό τους περίφημο κολέγιο [αν ποτέ το είχαν..] και σχημάτισαν ένα συγκρότημα, προφανώς για να κάνουν το κέφι τους, κυκλοφορώντας μάλιστα αμέσως αμέσως και το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο το όνομά τους, στα τέλη της περσινής χρονιάς. Είναι αδύνατο να τους ακούσεις και να μη σχηματιστεί ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στο πρόσωπό σου.. [baby modest mouse τους ονομάζει το lastfm, how cute is that?]. Μετά βέβαια θα σκεφτείς τη δική μας 15χρονη και πολλά υποσχόμενη Αρετή Πετιμέζη, τη δική μας 35χρονη και είκοσι επτά φορές βραβευμένη ως καλύτερη ελληνίδα newcomer Τάμτα, όλους αυτούς τους ντόπιους 'καλλιτέχνες' που ξέχασαν να πεθάνουν και παρ'όλα αυτά συνεχίζουν για κάποιο λόγο να μας απασχολούν.. και το χαμόγελο θα παγώσει κάπως στα χείλη σου, τα'χει αυτά όμως η ζωή υποθέτω.. Ορίστε λοιπόν μερικά αντισώματα για τον επικίνδυνο ιό της νεοελληνικής μιζέριας..


please quiet ourselves - antibodies [box]

lastfm.png hypem.png youtube.png skreemr.jpg myspace.gif elbows.png

4 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Ούτε στο μυαλό μου να ήσουν. Πριν λίγο καιρό τους έμαθα τους Please quiet ourselves με το "The light" (αν και τελικά, δεν αναζήτησα το δίσκο τους). Ωστόσο, το "Antibodies" αποδεικνύεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Αν ήταν Ευρωπαίοι θα έκλεβαν την παράσταση στη φετινή Eurovision. Ελπίζω τουλάχιστον να τους αρκεί που βρήκαν θέση στην ακαδημία σου!

mrandom είπε...

Pali egw..pali!!!!ouf..
Pws ginetai na akousw ta tragoudia ths "wintervision"?xaxa
An den allakseis to tragoudi ths gallias, tha anagastw na pshfisw sweden:loveninjas-care !Oxi...den prokeitai gia apeilh..Wraio kommati(indie sex from sweden), alla to "the end of a dream" mou fainetai pio deleastiko!Tha baleis ta megala mesa na erthoun oi loveninjas sthn ellada?etoimazw koino!

WinterAcademy είπε...

1. το αλμπουμ δεν το εχω ουτε κι εγω, μονο τα γνωστα 2-3 τραγουδια τους που υπαρχουν στα Blogs. Α, και επίσης : ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟ KIDS??

2. κανοντας δεξι κλικ και ανοιγμα σε νεο παραθυρο σου δινει 2 επιλογες, να το ακουσεις ή να το κατεβάσεις. Επίσης, η ψηφοφορία έχει λήξει οπότε θα περιοριστείς στην φετινή alt.eurovision. Όχι, δε θα συμμετέχει ο μαρτάκης!Επίσης, αν ήξερα ποια είναι αυτά τα μέσα τα οποία απαιτούνται για να φέρω [!] ένα συγκρότημα στην ελλάδα, πίστεψέ με θα το είχα κάνει τόσον καιρό, lol! Τέλος, δεν έχω λάβει κανένα mail. Αλλά don't worry, όλο κ κάπου θα τα βρω τα τραγουδια

mrandom είπε...

ok winteracademy!Se euxaristw poly..twra giati den eftase pote to mail tha parameinei ena musthrio..Parepiptontws..To "claire" apo japan air..poly kalo!Isws epeidh exw idiaiterh adunamia se shoegaze/dream pop akousmata!ta sevh mou ;)