Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2007

Tonight I Have To Leave It

Επιτέλους, να και μια φορά που ένα από τα συγκροτήματα που ποτέ μου δεν αγάπησα, επιστρέφει με ένα πραγματικά καταπληκτικό τραγούδι. Ποιος θα το περίμενε λοιπόν ότι τόσα χρόνια μετά, οι Cure θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ένα τόσο καλό pop single? Θυμίζει βέβαια περασμένα μεγαλεία, αλλά είναι σίγουρο χιτ, ίσως μάλιστα τους ξαναφέρει και πίσω στα τσαρτς.. Ένα μόνο προβληματάκι υπάρχει.. [lol] Δεν είναι ακριβώς οι Cure, αλλά οι Σουηδοί Shout Out Louds και το Tonight I Have To Leave It από το νέο άλμπουμ τους Our Ill Wills, και αν εδώ, όπως και στην περίπτωση των cut city, κρατήθηκα, την επόμενη φορά που θα υπάρξει τ.έ.τ.ο.ι.α. ομοιότητα το δηλώνω ότι θα είμαι αδίστακτος, και όποιος την πατήσει την πάτησε..

Πάντως, για να μην αδικήσουμε και τους φίλους μας από τη Στοκχόλμη, κυκλοφόρησαν ένα εξαιρετικό indiepop άλμπουμ, που δε θυμίζει Cure παρά μόνο σε κάποια λίγα τραγούδια, κυρίως χάρη στην ομοιότητα της φωνής του Ryan με αυτή του you know who..


shout out louds - tonight i have to leave it


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε γινεται πιο ιδιο με κιουρ.

mystery falls down είπε...

Σύμπτωση ή όχι, ούτε εμένα με συγκινούσαν οι Shout οut louds. Πάντως, ας επανέλθω στο θέμα. Εξαιρετικά πιασάρικο το "Tonight I have to leave it" των The Cure. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το νέο δίσκος τους.

ΥΓ. Μόνο ο Άγγελος Κ. (και μερικές δεκάδες ακόμα) θα μπορούσε να πιστέψει ότι διαθέτει το νέο δίσκο των Interpol. Και ο Winter Academy. Και η Sadie... Χα χα χα χα! Μάλλον η κατασκοπεία σας δεν αποδίδει σωστά.

WinterAcademy είπε...

νο νο νο νο νο. αν εννοεις τους cut city, προσωπικα τους κατεβασα [κ τους παρουσιασα κιολας] ως cut city ΠΡΙΝ κυκλοφορησουν στο νετ ως fake interpol. βεβαια οπως ολοι [?] κατεβασα τουλαστιχον 2 φορες το νεο των killers νομιζοντας οτι ειναι το νεο ιντερπολ [πολυ αρρωστημενο αστειο του τυπου που το ανεβασε]. οπότε τουλαχιστον εγω δεν την πατησα lol