Τρίτη, Ιουνίου 26, 2007

That's Not My Name

Τις προάλλες που πήρα το NME [συγγνώμη, αλλά είχε το coolest free gift ever, ένα gatefold σινγκλάκι βινυλίου των White Stripes] έψαξα, έτσι από περιέργεια, ν'ακούσω δυο τρία νέα βρετανικά συγκροτήματα από αυτά που σύμφωνα με την εφημερίδα θα κάνουν το μπαμ μέσα στους επόμενους μήνες [ξέρετε τώρα εσείς..]. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και οι Ting Tings, των οποίων το that's not my name, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο συντάκτης, τους εξασφαλίζει μια μοίρα λίγο καλύτερη από το να χαρακτηριστούν ως 'οι shampoo του 21ου αιώνα'. Κατέβασα λοιπόν με περιέργεια το εν λόγω track, και με την πρώτη ακρόαση το σχόλιο του NME μου φάνηκε αρκετά εύστοχο: χαζοχαρούμενη βρετανική pop που θυμίζει στην καλύτερη περίπτωση, τις pipettes. Κι ενώ ήμουν έτοιμος να το χαντακώσω στο directory των never-to-be-heard-again τραγουδιών, αποφάσισα να πλύνω τα πιάτα.. αφήνοντάς το στο repeat.. δεν ήταν και τόοοοσα πολλά [μη με πείτε και τσαπατσούλη!] όμως τα έπλυνα πάρα πολύ αργά και σχολαστικά όπως πάντα [κάτι μου λέει ότι συνεχίζετε να μη με πιστεύετε..]. Anyway, για να μη μακρηγορώ, όπως σωστά φανταστήκατε, το όλο πράγμα κατέληξε σε ένα ημίωρο μουσικοχορευτικό sing-along με το γελοιωδώς εθιστικό τραγούδι του βρετανικού ντουέτου, το οποίο πλέον γνωρίζω απ'έξω κι ανακατωτά..

Για την πιο ζεστή μέρα της χρονιάς λοιπόν, ένα εντελώς δροσερό και εντελώς χαζοχαρούμενο τραγούδι το οποίο σας προκαλώ να ακούσετε όπως εγώ.. όχι, όχι πλένοντας πιάτα.. στο repeat εννοώ..


the ting tings - that's not my name

7 σχόλια:

gsus είπε...

Σε φαντάζομαι με την ποδιά μπροστά στο νεροχύτη να κουνάς κώλο με τα χέρια ψηλά με τα πλαστικά γάντια και να πετάγονται παντού οι σαπουνάδες και η κουτάλα να χρησιμοποιείται ως μικρόφωνο thats not my name thats not my name, πεεεεερφετκτ πεθαίνωωωωω!
Τσίχλα τσίχλα το κομμάτι.
χεχεχεχεχεχεχεεε

WinterAcademy είπε...

ε όχι και ποδιά! [με 45 βαθμούς!]

gsus είπε...

MONO με ποδιά εννοούσα.

WinterAcademy είπε...

α εντάξει, καλύφθηκα τώρα! lol

Ανώνυμος είπε...

Η ποδιά είναι μοντέρνα με φουτουριστικά σχέδια ή παραδοσιακή κεντημένη με βολανάκι που γράφει πάνω ΚΡΗΤΗ;

Αυτά έχει η ποπ: κολλάει.

WinterAcademy είπε...

πάει, αυτό ήταν, ότι κύρος είχα ως blogger [5γρ περίπου] έχει πάει περίπατο.. όλοι με μια ποδιά θα με φαντάζονται απο'δω και πέρα..

Zpi είπε...

Μην το λες, μετά από αυτό βλέπω να έχεις μεγάλο σουξέ ως blogger
;-)