Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2007

Sea Of Mediocrity

Και μόνο από τον τίτλο νομίζω καταλαβαίνετε ότι οι σημερινοί μας καλεσμένοι είναι Βρετανοί. Γιατί αν ξέρετε εσείς άλλο έθνος που να θεωρεί εξαιρετικά cool το λεγόμενο arrogant στυλ, όπου κάθε συγκρότημα που έχει [δεν έχει] κυκλοφορήσει ένα δυο σινγκλάκια [αυτο]ανακηρύσσεται ως best band in the world και δε συμμαζεύεται, τότε να μου το πείτε..

Ας μην τους αδικώ όμως τους Ambience από το Medway, καθώς για να πω την αλήθεια, δε γνωρίζω την αντιμετώπιση που έχουν από τα Βρετανικά μέσα, μια και δεν τα παρακολουθώ και ιδιαίτερα. Ακούγοντας αυτό το πολύ καλό τραγούδι τους που παρουσιάζουμε σήμερα, κανείς θυμάται με τη σειρά τα εξής: Αρχικά τους New Order με το πολύ χαρακτηριστικό μπάσο. Έπειτα μπαίνουν τα ντραμς και η κιθάρα, οπότε διαλέξτε όποιο θέλετε από τα Βρετανικά κιθαριστικά γκρουπ των τελευταίων 20 χρόνων. Τη στιγμή όμως που ακούγεται και η φωνή του τραγουδιστή Joe Liste-Romero το πράγμα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον, καθώς η σκέψη σας θα πάει σίγουρα στον Richard Aschcroft. Οι διάφορες περιγραφές για τον ήχο τους [σα να μη σας έφταναν όλα τα παραπάνω, ή η πραγματικά απίστευτα επεξηγηματική του ήχου τους φωτογραφία που ακολουθεί..] μιλούν για melodic, atmospheric, guitar-based indie/shoegaze, οπότε έχετε πλέον καλυφθεί πλήρως.. Παρά τα 4-5 χρονάκια που είναι μαζί, ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει κάποιο άλμπουμ, αλλιώς όλο και θα το'λεγαν.. Ας τους το ευχηθούμε λοιπόν..


The ambience - sea of mediocrity


2 σχόλια:

Xilaren είπε...

first paragraph: respect!!!

kala einai ta agglakia mwre... exoun arrogance alla exoun kai self-sarcasm kai kapws swnetai i katastasi. to sea of mediocrity mou arese... lew na to kanw tag-line...
:-)

WinterAcademy είπε...

second paragraph : respect [oh, and i mean yours..]