Σάββατο, Μαΐου 26, 2007

Stay, Son

Μια που κάναμε την αρχή με την alt.Eurovision πρόσφατα, μπορούμε νομίζω να συνεχίσουμε την εξερεύνηση των διαφόρων indie σκηνών της Ευρώπης. Οι σημερινοί μας καλεσμένοι, για παράδειγμα, ακούνε στο όνομα A Classic Education, και έρχονται από την πανέμορφη Bologna της Ιταλίας. Melodramatic popular song χαρακτηρίζουν τον ήχο τους στη σελίδα τους στο myspace, και πολύ καλά κάνουν, αν ρωτήσετε εμένα. Δεν ξέρω βέβαια αν ακουστεί στους ίδιους ως κοπλιμέντο, αλλά πιο πολύ ως Αμερικανοί ή Καναδοί ακούγονται παρά ως Ιταλοί [μόνο η έμφυτη κομψότητα που διαθέτουν, όπως όλοι οι Ιταλοί άλλωστε, τους προδίδει..]. Δεν έχουν κυκλοφορήσει τίποτε ακόμη, καθώς δεν έχουν κλείσει καλά καλά έξι μήνες ως συγκρότημα, νομίζω όμως ότι το θαυμάσιο stay, son θα μπορούσε να είναι ένα πρώτης τάξης ντεμπούτο single..


a classic education - stay, son

2 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Από τη βιασύνη μου είχα την εντύπωση, αρχικά, ότι ονομάζονταν "A catholic education", όπως δηλαδή ο δίσκος των Teenage fanclub και ευνοήθηκαν.

Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι δείχνει ότι το Myspace μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για ένα συγκρότημα, αρκεί ο χώρος για σχολιασμούς να χρησιμοποιείται σωστά. Έχω βαρεθεί να βλέπω ευχαριστίες που τους πρόσθεσαν στη λίστα (αναφέρομαι γενικά) και προωθητικές ενημερώσεις.

WinterAcademy είπε...

οντως το myspace ειναι πολυ βαρετο, τουλαστιχον μπορεις να βρεις φωτος και ινφο για το μπλογκ σου ευκολα και γρηγορα..