Τετάρτη, Μαΐου 30, 2007

Eurovision

Ορίστε, λίγες ημέρες νωρίτερα να είχε πέσει στα χέρια μου το άλμπουμ των Lovekevins από το Malmo της Σουηδίας, και θα'χα ξεπετάξει χωρίς καθόλου κόπο το θέμα Eurovision *. Ή θα μπορούσε έστω να αποτελέσει τη Σουηδική συμμετοχή μια που οι δικοί μου αγαπημένοι Loveninjas καταποντίστηκαν.

Ήρθε λοιπόν η ώρα και για τους Lovekevins να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους μετά τα καταπληκτικά singles Blame The English, Happy Happy και Tamagotchi Freestyle. Το άλμπουμ, ποιος ξέρει γιατί, λέγεται Vs. The Snow και κυκλοφορεί από το label 'Songs I Wish I Had Written'. Όπως αναφέρεται στο myspace τα μέλη τους είναι δύο: ο wite και ο blak. Μπορεί λοιπόν οι γονείς τους να ήταν λίγο ανορθόγραφοι, είχαν τουλάχιστον καλά γονίδια, καθώς τα παιδιά τους ένα σπουδαίο pop αισθητήριο το έχουν, δε μπορείς να πεις..

lovekevins - eurovision

αντί για video δείτε ένα φοβερό γατί να κυνηγάει την ουρά του με μουσική υπόκρουση lovekevins




* το link της eurovision από τον inverted_a

2 σχόλια:

mystery falls down είπε...

"Turn on the bright light (s)...". Με αυτούς τους στίχους ξεκινάει. Ωστόσο, είναι κομμάτι κατ'ευθείαν για Eurovision! Αναρωτιέμαι αν το "Tamagotchi freestyle" μεταδίδεται στα ελληνικά ραδιόφωνα. Είναι ότι πρέπει για το Republic.

WinterAcademy είπε...

εδω ομολογω οτι δεν καταλαβα, καλο ηταν αυτο τωρα ή κακό? lol