Πέμπτη, Μαΐου 24, 2007

Lost My Soul

Γυρνώντας στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι μου, στο blog, σκεφτόμουν ποιο θα'ταν το καταλληλότερο τραγούδι για το σημερινό post. Φυσικά, σε μια τυχαία αναπαραγωγή στο winamp, το πρώτο τραγούδι που μου κίνησε [ηχητικά] την περιέργεια είχε και τον τίτλο που έψαχνα..

Οι Maps λοιπόν, δεν είναι παρά το project του ταλαντούχου κυρίου James Chapman από το Northampton της Βρετανίας, ο οποίος αφού κυκλοφόρησε πέρυσι το ντεμπούτο του EP με τίτλο Start Something / To The Sky, ηχογραφημένο στο σπίτι του, υπέγραψε στη Mute, οπότε το πρώτο του άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Ρέικιαβικ με τον Valgeir Sigurdsson, παραγωγό των Sigur Ros, Mum κλπ. Μου θύμισε π.ο.λ.ύ Radio Dept, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι εξαιρετικό..






Maps - lost my soul

αφιερωμένο στους τρεις σχολιαστές του προηγούμενου post..

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Welcome back!
Ελπίζω να μην πούλησες την ψυχή σου εκεί που πήγες.

WinterAcademy είπε...

pou tetoia tuxh..

Xilaren είπε...

merci boy...

(kai ti wraio!)
:-)

WinterAcademy είπε...

1. καλά να μη φανταστώ τι θα βλέπεις από συναυλίες αγαπητή..

2. για τους maps: για πόσους και πόσους άλλαξα γνώμη μόλις διάβασα συνεντεύξεις ή είδα video ή φωτογραφίες [ναι, ακόμη κι αυτό]. Αλλά εντάξει, δεν ήταν και τόσο χάλια όσο μου περιέγραψες lol. έχουν πολύ ωραίο ήχο πάντως

Xilaren είπε...

1. δει δη χρημάτων .. αλλά ναι, το κατά δύναμην

2. όντως, υπερέβαλα αλλά η περιγραφή του εν λόγω τραγουδιού ήταν τρε ξενερουά! τι περίμενα να μου πεις... σωστό

:-)

WinterAcademy είπε...

οι morrissey και οι jarvis μάλλον μας τελείωσαν. θα βολευτούμε μ'αυτούς που έχουμε, τι άλλο να κάνουμε..

mystery falls down είπε...

Οι Maps είναι η νέα ανακάλυψη του ΝΜΕ. Με το "We can create" άγγιξαν την επιτυχία. Πρέπει να ακούσω το δίσκο (και να διαβάσω όλες τις συνεντεύξεις τους) για να κρίνω σωστά. Τουλάχιστον έτσι δε θα αλλάζω συνεχώς άποψη.

WinterAcademy είπε...

π.ο.λ.υ. χαιρομαι που δε διαβαζω nme [ασχετο. βεβαια ευτυχως επεσα πανω στο καινουργιο, με το 7ιντσο white stripes!! τσιμπιόμουνα να δω αν ονειρευομαι!!