Δευτέρα, Μαΐου 28, 2007

Broke My Eyes

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσει κανείς άλλη μια [διαβολο]βδομάδα παρά με ένα υπέροχο electropop τραγούδι? Υποθέτω πως όχι.. οι κύριοι donkeboy μας έρχονται από το Drammen της ολοένα και πιο ανερχόμενης Νορβηγίας [θυμηθείτε τους Love Dance λίγα post πιο κάτω] και είναι ένα πενταμελές σχήμα που βγήκε από την αφάνεια όταν το τραγούδι τους Broke My Eyes μπήκε στον τελικό ενός διαγωνισμού τραγουδιού στη Νορβηγία ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές [καλά, κόψτε κάτι βρε παιδιά]. Το πρώτο που σκέφτεται κανείς ακούγοντάς το είναι... πόσο καταπληκτικό πρέπει να ήταν το νικητήριο τραγούδι αυτού του διαγωνισμού για να μην κερδίσουν οι donkeyboy?


donkeyboy - broke my eyes

στο video του τραγουδιού χρησιομποιούν την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή του να βάλουν άσχετο κόσμο να χορεύει καθώς 'τραγουδάει' τους στίχους του τραγουδιού. Είναι κι αυτό όμως εξίσου ανεβαστικό..


4 σχόλια:

Xilaren είπε...

bre sy, ti 8a ginei?? de se prolavainw me tin kamia!!! is myspace what you do for a living??? :-PPP

(pfff, stress due to too much info!)

sovara, wraio kai to broke my eeys... ti xazo video ali8eia! :-)

thnx

WinterAcademy είπε...

νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι ούτε 5 τα συγκροτήματα που παρουσίασα εδώ κ τα οποία έχω βρει στο myspace.

όλα σε blogs κ σε άλλα sites τα βρίσκω

mystery falls down είπε...

Ή από τα αντίτυπα που σου στέλνουν τα ίδια συγκροτήματα στην ακαδημία σου!

Δεκαπέντε δευτερόλεπτα αρκούν για να κρίνεις αν το συγκεκριμένο τραγούδι σ' αρέσει. Ο ρυθμός δεν αλλάζει σχεδόν καθόλου μέχρι τέλους. Ορίστε ένα ψεγάδι που τους στέρησε την πρώτη θέση.

WinterAcademy είπε...

αυτο το καλο/κακο εχει το box.net [αλλα και η υπερπροσφορα μεσω ιντερνετ]. πατας το play και μεσα σε 5'' ξερεις αν το τραγούδι σ'αρεσει η οχι. Παει ο καιρος που μιλούσαμε για άλμπουμς που χρειάζονται το 'χρόνο τους', τώρα πλέον ή με την πρώτη ή όξω από την παράγκα! sad but true! [τουλάχιστο για μένα..οκ, με καποιες εξαιρεσεις παντα..]