Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007

Ass Of A Friend

Ενώ λίγα post νωρίτερα μιλούσα για τις προσδοκίες που δημιουργούν οι τίτλοι των τραγουδιών, διαισθάνομαι πως είναι ένα θέμα που μάλλον δεν αρμόζει με το τραγούδι που φιλοξενούμε σήμερα, ειδικότερα αφού αυτό ονομάζεται 'ο πωπός ενός φίλου'.. Οι τέσσερις φίλοι λοιπόν που απαρτίζουν τους εμπνευστές του εν λόγω τίτλου λέγονται the end will be kicks, εδρεύουν στη Στοκχόλμη, και ο ήχος τους είναι καθαρόαιμο indie. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε πέρυσι στην chalksounds records και από τότε κυκλοφόρησαν μόνο ένα EP με μπροστάρη το ass of a friend. Το πότε και από που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ που ετοιμάζουν παραμένει άγνωστο, οπότε ας ελπίσουμε ότι θα βρουν μια νέα στέγη σύντομα. Γιατί δεν υπάρχουν και πολλά συγκροτήματα εκεί έξω που γράφουν τραγούδια που ξεκινούν με στίχους όπως "i gave your boyfriend STD's" έτσι δεν είναι?


the end will be kicks - ass of a friend

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμ. Νομίζω ότι δε θα το μετέφραζα ο πωπός ενός φίλου αλλά "Σκατά Φίλος". Αλλά μπορεί να είναι ένα λογοπαίγνιο και να εννοούν και τα δύο.

WinterAcademy είπε...

damn, πάνω που έλεγα ότι πέρασε απαρατήρητο το λάθος! φυσικά και έχεις δίκιο! η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε το τραγούδι όταν το πρωτάκουσα, δεν πρόσεξα καθόλου τους στίχους αλλά μόνο τον τίτλο. Όταν το ξανάκουσα δυο τρεις φορές [για να καταλάβω τι λέει, όχι τίποτ'άλλο] κατάλαβα το λάθος μου αλλά ήταν πλέον αργά [lol]

η σωστή μετάφραση θα'ταν ίσως 'φίλος του κ**λου' -με το συμπάθιο..- αλλά.. να σου πω την αλήθεια.. η δική μου εκδοχή θα'ταν πιο ενδιαφέρουσα νομίζω!

τα σέβη μου πάντως!