Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2008

Right Away

Η κατηγοριοποίηση σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής και η παραδοχή της επιρροής κάποιων συγκροτημάτων ή καλλιτεχνών στον ήχο τους, νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου πως είναι δύο πράγματα που όλα τα νέα συγκροτήματα απεχθάνονται. Είναι όμως πραγματικά δύσκολο, με όλη αυτή την υπερπληθώρα νέων ονομάτων και την υπερπροσφορά μουσικής, για κάποιον που απλά θέλει να περιγράψει, με δυο λόγια, τον ήχο μιας νέας μπάντας, να το κάνει χωρίς να αναφέρει ένα δύο χαρακτηριστικά ονόματα που η μπάντα αυτή θυμίζει. Η εύκολη λύση, καταφεύγω σ΄αυτή πολύ συχνά κι εγώ, το παραδέχομαι.

Στην περίπτωση του γενειοφόρου διδύμου των Pattern Is Movement από την Philadelphia την κατηγοριοποίηση την κάνουν οι ίδιοι: indie / turntablism / new jazz. Την παράθεση ονομάτων την κάνω εγώ : Sufjan Stevens / Beirut. Ποιος έχει τελικά το δίκιο, θα το κρίνετε εσείς.. Το άλμπουμ τους λέγεται All Together, και είναι από τα πολύ καλά αυτού του Φθινοπώρου, το δε right away προτείνω να το κατεβάσετε right away γιατί είναι πραγματικά υπέροχο!


pattern is movement - right away [div]foxy2.gif lastfm.png hypem.png skreemr.jpg insound.png wiki.png myspace.gif elbows.png

3 σχόλια:

sandman_gr είπε...

Ανυπομονώ να το ακούσω... (το βλέμμα του κυρίου με τσάκισε)

WinterAcademy είπε...

ελπίζω να σε τσάκισε εξίσου και το τραγούδι όμως ε? ;)

sandman_gr είπε...

Ω ναι...