Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2007

Lost Swedish Penpals

Ο 19χρονος Julian Nation είναι από τη Μελβούρνη. Άρχισε να γράφει μουσική στα 16 του όταν είδε ζωντανά τους Lucksmiths. Λίγο αργότερα είδε και τους (πολυαγαπημένους μου) Unicorns, οπότε αγόρασε το πρώτο του 4-track recorder. Tους αναφέρει κιόλας στο 'halloween river cruise'. Όσο για το καταπληκτικό 'lost swedish penpals', μάλλον δεν εννοοεί τον Jens Lekman, καθώς η επιρροή του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Το άλμπουμ του, διάρκειας 18 λεπτών λέγεται We Are All Writers. Τέλος, τα τραγούδια του δεν έχουν ρεφρέν (ε αν είχαν δε θα'ταν και 18λεπτο το άλμπουμ βρε julian).

Τι άλλο πια θέλετε να μάθετε για να ενδώσετε?


julian nation - lost swedish penpals

julian nation - halloween river cruise

5 σχόλια:

Unknown είπε...

kalhmera sas!Aman ekana na vre8w
se spiti me dsl kai eipa na ''vrw''
tis protaseis ths xeimerinhs
akadhmias,alla den vriskw kai polla!
Pes ta mystika soy Mr!

Ανώνυμος είπε...

αφου κανεις την παρανομια, γιατι δεν την κανεις μεγαλυτερη;
εννοω, γιατι δεν ανεβαζεις ολοκληρα τα αλμπουμ;;;;!!;!
:)
υγ παλι εκλεψα λιγο απο το (σουηδικο) ψωμι σου..
χεχεχεχεχεχε..

WinterAcademy είπε...

sorry για το delay αλλα ημουν εκτος πολιτισμου

1. τι εννοεις 'δε βρισκεις και πολλα' αγαπητέ? plz explain, ειπαμε, το καταλαβητικό δεν είναι και το πρώτο μας προσόν εδώ πέρα..

2.ε νομίζω αγαπητέ πως τότε αργά ή γρήγορα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα το κλείσω το blog αν το κάνω αυτό, όπως όλα τα album blogs που ξέρω..
και επίσης ΕΛΑΧΙΣΤΑ είναι τα ονόματα που παρουσιάζω στα οποία έχω (ακούσει) όλο το άλμπουμ τους. συνήθως 1-2 τραγούδια βρίσκω κι αν μ'αρέσουν ερευνώ περισσότερο..

αν ψάχνεις όμως κάτι συγκεκριμένο κ δεν το βρίσκεις πουθενά τότε λετ μι νόου αν κάτι μπορώ να κάνω..

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν ψαχνω κτ συγκεκριμενο, απλα βαριεμαι να κανω copy paste των ονοματων των συγκροτηματων που βαζεις!
;)

WinterAcademy είπε...

πάντως η συνθήκη της κοζανης (διαμοιρασμού των χωρών στους έλληνες mp3 bloggers, 2005, σελ 24, αρθ.5, παρ. 2) το γράφει ξεκάθαρα:

- "καναδάς και σουηδία αποδίδονται εις το blog winteracademy.blogspot.com με αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης τραγουδιών εξ αυτών"

τόσες ωραίες χώρες υπάρχουν τριγύρω, η φινλανδία, οι Lordi... ωραιότατοι!.. η εσθονία, η λιθουανία... ένα μάτσο ολόκληρο για να διαλέξετε!που να τρέχουμε τώρα στα δικαστήρια αγαπητέ.. you don't stand a chance!