Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2007

Fucked By A Ghost

Σκεφτόμουν σήμερα, μιας και είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα, πως.. γνωριζόμαστε τόσον καιρό και δεν ξέρετε ουσιαστικά τίποτε για μένα. Μόνο τραγούδια και τραγούδια και τραγούδια.. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας. Αρκετά όμως μιλήσαμε για μας, ας μιλήσουμε λίγο για μένα [που θα'λεγε κι ο Evan Dando]:

  • χορεύω και τραγουδώ υπέροχα [από μέσα μου]
  • είμαι major φαν της madonna. Αν ποτέ χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού, θα'κανα το παν για να σας πείσω να της δωρίσετε το δικό σας.
  • παρά το αυστηρά πjοτικό και ιντελλεκτουέλ προφίλ μου, κάθε μέρα, πριν διαβάσω όλους εσάς, πριν το CBC, πριν τον Guardian... η πικρή αλήθεια είναι πως ρίχνω πρώτα μια τόση δα κλεφτή ματιά στα celebrity news του trent.blogspot.com
  • με τον αγαπημένο μου τραγουδιστή έχουμε κοινό κάτι πολύ σημαντικό. Αυτός το μισεί. Εγώ πάλι όχι!
  • δεν πιστεύω σε κανένα θεό, σε κανένα κόμμα και σε καμία [αθλητική] ομάδα. Πιστεύω μόνο [και ακράδαντα] στο νόμο του Μέρφυ. Ενίοτε και στον εαυτό μου..
  • αν και δεν υπήρξα ποτέ γκοθάς ή / και ντεθάς, στα θρανία μου ζωγράφιζα πάντοτε και μόνο φέρετρα [μιλάμε για ολόκληρα νεκροταφεία]. Παρ'όλα αυτά βαριόμουν πάντα τα περί αυτοκτονίας. Στις πολύ μαύρες μου εύχομαι απλά να μην είχα γεννηθεί..
  • μια που πιάσαμε το ευχάριστο αυτό θέμα, κι επειδή με βάση τη γραμμή της ζωής στο αριστερό χέρι του καθενός, ίσα ίσα που προλαβαίνω να τελειώσω αυτό το post.. δε χρειάζεται να σας πω ποιο τραγούδι θα ακούγεται κατά την αποτέφρωσή μου, ε?
  • θα αφόδευα ευχαρίστως στην τελευταία μαρμάρινη κατοικία του κυρίου Ψωμιάδη. Αν όμως υποσχόταν να εξορίσει όλους τους καπνιστές κάπου πολύ πολύ μακριά [συγγενείς 1ου βαθμού included], και να απαγορεύσει δια παντός και δια ροπάλου το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους, θα τον ψήφιζα για πρωθυπουργό, πρόεδρο της δημοκρατίας, βασιλιά, σταρ ελλάς, πλανητάρχη και οικουμενικό πατριάρχη ταυτόχρονα. Είμαι επίσης διατεθειμένος να σαπίσω στη φυλακή υπερασπιζόμενος την παραπάνω δήλωση [την πρώτη βρε, όχι τη δεύτερη!]
  • το τελευταίο μου ελληνικό βιβλίο το διάβασα πιθανότατα στο γυμνάσιο. Μία φορά κάθε επτά - οκτώ χρόνια όλο και βρίσκεται καμιά ελληνική ταινία που θα τσιμπήσω και θα την παρακολουθήσω. Νομίζω πως μόνο μία πραγματικά καλή θεατρική παράσταση έχω δει στην Ελλάδα. Closer, Film, Dread Astaire, Θανάση Παπακωνσταντίνου κλπ κλπ.. λυπάμαι αλλά δε θα σας γνώριζα που να σκόνταφτα επάνω σας στο δρόμο. Ναι, το παραδέχομαι, είμαι ξενομανής!
  • αγαπημένο μου σύνθημα είναι αυτό ενός τοίχου επί της Παπαναστασίου... "ενάντια σε κάθε εθνική ενότητα"
Αρκετά νομίζω για σήμερα. Νομίζω ότι είναι πλέον ξεκάθαρο με τι διαταραγμένο άτομο έχετε να κάνετε. Προσπαθώ όμως για το καλύτερο..

Ε και τώρα, μετά από ένα τόσο άσχετο post, να κι ένα εντελώς άσχετο τραγούδι, που μ'αρέσει όμως πολύ



benzedrine nightmare - fucked by a ghost

άντε, και του χρόνου..


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανόνισε τώρα να σε δούμε σε κανένα Je t'aime να ψάχνεις και νύφη :)

(Κατα τα άλλα καταπληκτικό πόστ)

WinterAcademy είπε...

απαπα δεν την παω καθολου την πάνια, οπότε θα αργήσετε λίγο ακόμη να με δείτε. από την άλλη.. χου νόουζ :)

θενξ παντως

Ανώνυμος είπε...

"με τον αγαπημένο μου τραγουδιστή έχουμε κοινό κάτι πολύ σημαντικό. Αυτός το μισεί. Εγώ πάλι όχι!"

χμμ... ποιος ειναι ο αγαπημενος σου τραγουδιστης;

εγω παλι ελπιζω να μη μεινει τοσα πολλα χρονια στο προσκηνιο ο Ψωμιαδης, ωστε, οταν πεθανει, οσοι υπεφεραν απο τις δηλωσεις και τα καραγκιοζιλικια του να τον εχουν πια ξεχασει

enteka είπε...

μπαίνω να ελέγξω το trend, θενκς για τις προσωπικές λεπτομέρειες, έχω κι εγώ μπερδευτεί για τον τραγουδιστή και το σημαντικό.
:)

Sadie είπε...

Tha mporouse na ennoei to Morrissey kai to kreas! Egw me to tragoudi tis apotefrwsis exw kollisei... "Rikse sto kormi mou spirto na pyrpolithw" ?

WinterAcademy είπε...

ωχ ωχ ωχ sorry, δεν ήθελα να σας σπασοκεφαλιάσω guyz!

πάντως το τραγούδι είναι το πρώτο πρώτο που παρουσίασα..

επίσης, [αν κ θα σκότωνα για ένα μπριζολάκι ράιτ νάου], δεν είναι πια και τόοοοσο σημαντικό το κοινό μας σημείο..

Annabooklover είπε...

Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία αν και δε μας είπες τίποτε καινούριο. Αυτά τα είχαμε καταλάβει όλα! (Μήπώς καθόμασταν στο διπλανό θρανίο; αυτό με τα φέρετρα κάτι μου θυμίζει)

WinterAcademy είπε...

ένα έχω να πω αγαπητή μου

i said too much and i drank too much and there's nowhere to go but down

[α ωστε εσύ ήσουν που έκλεβες τα λουλούδια από τους τάφους..]

Ανώνυμος είπε...

και οταν λες στην παπαναστασιου,εννοεις στη δαφνη;

WinterAcademy είπε...

nope. εννοώ στη λατρεμένη, ερωτική, χαλλλαρή, μητρόπολη του κόσμου, κέντρο των βαλκ.. ή μάλλον του σύμπαντος... need i say more?

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε, απο θεσσαλλλονικη εισαι;;

WinterAcademy είπε...

αυτό το δήλωσα από την αρχή πάντως lol

mystery falls down είπε...

Συνέχισε να καταρρίπτεις τους μύθους μας. Λάθος. Μάλλον το αντίθετο εννοούσα.

Απολαυστικός για ακόμα μία φορά. Να πω την αλήθεια και εγώ αν συναντούσα κάποιο μέλος των Closer ή έστω των Διάφανων Κρίνων, των ... (οι τελείες αναφέρονται σε μερικά ακόμα ελληνικά συγκροτήματα) δεν θα το αναγνώριζα (γκχου, γκχου. Αυτό μην το πάρεις τοις μετρητοίς).

Να περιμένουμε και part two ή έστω μία εναλλακτική ματιά στο φαινόμενο (υπερβολική κολακεία) Winter Academy;

mystery falls down είπε...

Η νέα διαρροή (πριν δύο εβδομάδες) του "A weekend in the city" σε άριστη ποιότητα είχε ως αποτέλεσμα το αναμενόμενο. Δηλαδή τον ενθουσιασμό. Το κάθε τι φαίνεται να απόκτησε νόημα.

WinterAcademy είπε...

1. το part II, του χρόνου υποθέτω..

τι να κάνω πάντως, τα παραδέχομαι τα αδύνατά μου σημεία, προσπαθώ να βρω κάτι με το οποίο να ενθουσιαστώ στη νέα ελληνική σκηνή, αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω.. και δε θέλω να λέω "πολύ καλοί για έλληνες" αλλά "πολύ καλοί" σκέτο! ήδη πάντως αισθάνομαι άσχημα που εκφράζω αυτήν την άποψη γιατί δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα για να μπορώ να εκφέρω γνώμη, σαφώς αδικώ πολλούς κλπ.. κι αν κάτι έμαθα από τον Πετρίδη είναι πως αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό για κάποιον.. καλύτερα μη λες τίποτε! sorry σε όσους έθιξα λοιπόν!

2. αχά! δε θέλω να βγω τώρα και να πω ότι μου φαινόταν κάπως ο ήχος τους.. αλλά... μου φαινόταν κάπως ο ήχος τους στο νέο άλμπουμ! σπεύδω να το ξανακατεβάσω λοιπόν! [βρε λες να το έκαναν επίτηδες οι ίδιοι?]

3. φαινόμενο μαζοχισμού, ηλιθιότητος κλπ.. ένα δίκιο το'χεις δε μπορώ να πω lol

4. ο patrick wolf σου άρεσε? είμαι πολύ περίεργος [δεδομένου ότι aggelosk κ mhulot το Θάψανε οι κακούργοι!] εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ