Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2006

What's A Girl To Do?

Χτες πήρα ρεπό για να κάνω κάποιες δουλειές και φυσικά το μόνο που έκανα ήταν να πετάξω τα σκουπίδια (οκ η ανακύκλωση παίρνει κάποια ώρα εντάξει?). Anyway κάνοντας ζάπινγκ πέτυχα στην ΕΤ3 τι λέτε? Την Τόλμη και Γοητεία! Δείτε σουρεάλ σκηνικό: η Μπρουκ, ναι ζει ακόμη, μπροστά σε ένα τζάκι, κλαίει και οδύρεται και φωνάζει τον Ριτζ, ναι ζει κι αυτός ακόμη, σ'αγαπώ, γύρνα πίσω, δε μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, και ξαφνικά εμφανίζεται η μορφή του Ριτζ μέσα στις φλόγες και να τις λέει "Come Logan.. Come to me" (ανέκαθεν τη φώναζε με το επώνυμό της, αν αναρωτιέστε ποια είναι η Logan) κι αυτή κλαίγοντας να πλησιάζει το χέρι της προς το τζάκι.. ωραίος τρόπος να αυτοκτονήσεις "διάσημη μπιζνεσγούμαν της μόδας, πρώην σχεδιάστρια μόδας, πρώην χημικός, αυτοκτόνησε πηδώντας μέσα στο τζάκι". Βέβαια την είδε ένας τύπος την τελευταία στιγμή και εκεί τέλειωσε το επεισόδιο, οπότε μάλλον καθαρή θα τη βγάλει πάλι η κουνιάδα..

Πέντε λεπτά γελούσα! .. Ώσπου συνειδητοποίησα πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που πρωτοείδα Τόλμη και Γοητεία.. και άρχισα κι εγώ να κλαίω σαν τη Μπρουκ.. όχι τίποτ'άλλο, δεν έχω και τζάκι..

Αχ Μπρουκ.. σε καταλαβαίνω.. what's a girl to do?


(το άλμπουμ των bat for lashes 'fur and gold' κυκλοφόρησε το σεπτέμβριο. εμένα μου φαίνεται σαν την alison goldfrapp τραγουδίστρια σε 60ς γκρουπάκι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: