Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2006

Reading Room

Ωραία, σχετικά καλά τα πήγαμε, μία την πεθάναμε {{{ (από ουρολοίμωξη-παύλα-τετραπληγία) και αν και το δέχθηκε με χιούμορ στην αρχή, όλο και πετούσε κι ένα "Τώρα τι θα'πρεπε να κάνω, να πάω στα κανάλια?" -"Μπα, δε θα σας δώσουν μεγάλη σημασία, είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο", απάντησε η παλιά καραβάνα -εγώ δηλαδή- }}} μια Δήμητρα την είχαμε Γεώργιο, αρκετούς Ελληνοπόντιους δεν τους είχαμε γραμμένους από λάθος του software κι ευτυχώς μπόρεσαν να ψηφίσουν γιατί αλλιώς δε θα το άντεχε η συνείδησή μου, οι κλασικοί ξεχασιάρηδες της τελευταίας στιγμής, χωρίς ταυτότητα κλπ -τι σας έλεγα?- ήταν και οι πιο φωνακλάδες-καχύποπτοι-απειλητικοί κλπ.. Άντε, πάλι καθαρή τη βγάλαμε και σ'αυτές τις εκλογές.. Το καλύτερό μου πάντως ήταν όταν ήρθε κάποιος δικηγόρος και κόμπαζε για το πως "την είπε" σε μια νεαρή δικαστική αντιπρόσωπο που δεν ήξερε ότι υπάρχει νόμος που αναφέρει ότι είναι υποχρεωτικό να ψηφίζεις -κι αυτή πια όμως..- , και φυσικά τα έλεγε αυτά καπνίζοντας -βλ. προηγούμενο post- και του θύμισα κι εγώ έναν άλλο νόμο που κανείς δε θυμάται, αυτόν για την απαγόρευση του καπνίσματος στις δημόσιες υπηρεσίες... Ψέλισσε μια μ******* δήθεν στ'αστεία και εισέπραξε το πιο δηλητηριώδες μειδίαμα που διαθέτω και πολύ το χάρηκα είναι η αλήθεια.. Πφφφφ.. δικηγόροι!!
Αυτά με τις εκλογές, ώρα για τους Luxembourg, άλλο ένα συγκρότημα όπως οι Boyfriends που μετά από 4-5 χρόνια που ξεκίνησαν με singles, demos και διάφορες εμφανίσεις εδώ κι εκεί, κυκλοφορούν επιτέλους αυτό το μήνα το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Το άλλο κοινό τους σημείο βέβαια, και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι η επιρροή που άσκησε στον ήχο τους ο you-know-who..
Το "Reading Room" που ακολουθεί περιέχει και το σπουδαίο στίχο "Don't Believe Everything You Read"

Luxembourg - Reading Room

4 σχόλια:

aggelosk είπε...

στο σλκ καποιος ελεγε το best keep secret στην αγγλια.Εσυ ησουν?Για να δουμε

WinterAcademy είπε...

mmmm nope! sorry! αλήθεια, λέει το soulseek? ακούω από πολλούς αλλά όταν μπαίνω σπάνια βρίσκω αυτό που θέλω. υποθέτω ότι είναι κυρίως για τραγούδια κ όχι για άλμπουμς έτσι? έχεις κάποιο room να προτείνεις?

Ανώνυμος είπε...

eimaste tosa xronia sto slk pote den eixame dyskoleftei na broume ayto pou thelame.ti tragoudia? albums olakera daneizomastan (sic. Giati otan pao na postaro comment sto choose an identity me bgazei san maria blogger?

WinterAcademy είπε...

υποθέτω ότι καταφεύγω στο soulseek μόνο στις πολύ δύσκολες αναζητήσεις γι'αυτό δεν βρίσκω τίποτε συνήθως. τι να πω.. είμαι emule τύπος υποθέτω μαρία μου LOL