Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

I've Got Friends

I've got friends in all the right places τραγουδούν στο ρεφρέν του τραγουδιού που παρουσιάζουμε σήμερα οι Manchester Orchestra, ένα από τα ανερχόμενα [έως και hot θα τους χαρακτήριζα] σχήματα από την Atlanta της Georgia. Αρκετά δυνατός και ακατέργαστος ήχος, όχι τόσο όσο οι Nirvana βέβαια, παρ'όλα αυτά λιγότερο pop από τους Weezer και λιγότερο συμβατικός από τους Foo Fighters. Γιατί αναφέρω τα συγκεκριμένα συγκροτήματα? Μα γιατί οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι ήταν οι κύριες εμπνεύσεις τους κατά την ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ τους, Mean Everything To Nothing, το οποίο κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα. Τώρα βέβαια, αν κι εγώ διάβαζα τις παραπάνω επιρροές μάλλον θα προσπερνούσα με ελαφρά πηδηματάκια [με εξαίρεση φυσικά τους Nirvana], κατά την ταπεινή μου άποψη όμως το I've Got Friends είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι..


Mean Everything To Nothing , the second album from Atlanta’s Manchester Orchestra, is everything you want a rock record to be: raw, urgent, emotional, and 100 percent authentic..

Manchester Orchestra - I've Got Friends [box]


foxy2.gif lastfm.png hypem.png skreemr.jpg insound.png wiki.png myspace.gif elbows.png

4 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Mean Everything To Nothing, the second album from Atlanta's Manchester Orchestra, is everything you want a rock record to be: raw, urgent, emotional, and 100 percent authentic.

"There is nothing fake about this record," says frontman and lyricist Andy Hull. "There's not one fake sound on it"
.

Ευτυχώς που ο τραγουδιστής μας διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σχετικά με το δίσκο. Ήδη αισθάνομαι θαυμάσια. Ωστόσο, η εικόνα για το συγκρότημά του δεν άλλαξε. Ή σωστότερα για τα τραγούδια τους. Κατάλληλα για soundtrack ταινιών (στο Underworld και στο νέο Spider υποθέτω ότι θα ταίριαζαν) ή για αμερικάνικες σειρές (όπως στο CSI). Η επιτυχία είναι κοντά.

WinterAcademy είπε...

πωπω αυτο θα πει σφαξιμο με το βαμβακι, lol

Unknown είπε...

Δεν κατάλαβα, τι έχει το csi; Mouxlaloulouda πρόσεχε τα λόγια σου, έχεις κάνει εχθρούς στην μπλογκόσφαιρα.

WinterAcademy είπε...

τωρα να πω κι εγω του στραβου το δικιο, ποτε μου δεν καταλαβα προς τι ο χαμος με το csi, μονο φιγουρα και καθολου περιεχομενο, καθολου χαρακτηρες.. αλλά παλι μονο αποσπασματικα το έχω δει οποτε ας το βουλωσω καλυτερα γιατι μπορει καποτε να ξεμεινω απο σειρες και να καταντ.. καταληξω να το βλεπω. Μονο για το Lost όμως είμαι ανένδοτος: it sucks! [εγω κι αν εκανα εχθρους τωρα, lol]