Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Medication

Άλλη μια δύσκολη σχολική χρονιά ξεκινά και θα χρειαστούμε κάθε απαραίτητο βοήθημα για να τα βγάλουμε πέρα. Ίσως όχι [ακόμη] με αληθινό medication, όπως προτείνει ο πρώτος μας καλεσμένος, αλλά με το πατροπαράδοτο medication της μουσικής. Φριχτό κλισέ το παραπάνω, το παραδέχομαι, δεν είναι όμως εντελώς κλισέ το θέμα 'ναρκωτικά - μουσική' από μόνο του? Να ένα καλό θέμα για την πρώτη έκθεση της χρονιάς..

Ο κύριος super double ex man, a.k.a. Scott Garred, κατάγεται από το Portland του Oregon. Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας κυκλοφορούσε κασέτες [!] με το συγκρότημα Silver Scooter και στο τέλος της τρέχουσας δεκαετίας άλμπουμ με το νέο του 'συγκρότημα', το οποίο ξεκίνησε ως one-man project, όπως γίνεται συνήθως, κατέληξε κι αυτό όμως να γίνει πενταμελές συγκρότημα [για παράδειγμα, έχoντας το μέσον, τσίμπησε μια θεσούλα και η γυναίκα του Scott παίζοντας ακορντεόν].


Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του[ς] είναι το Vol XII: There'll be diamonds, απ'όπου και το υπέροχα νωχελικό acoustic indiepop τραγουδάκι που λέγεται medication.

My head.. it might explode
I've taken too much medications.. I don't know..

Super XX Man - Medication [box]


foxy2.gif" skreemr.jpg elbows.png

Δεν υπάρχουν σχόλια: