Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2007

Club Thing

Σήμερα θα βγάλουμε όλα τα πρώτα συνθετικά από την λέξη pop και θα την αφήσουμε μόνη της. Όπως και με τον mika στην αρχή της χρονιάς, λίγες βδομάδες πριν φτάσει στο #1, έτσι και με τον yoav τώρα, που με το συμβόλαιό του με την island λογικά προορίζεται κι αυτός για μεγάλη εμπορική καριέρα, θα ολισθήσουμε λιγάκι και θα σας παρουσιάσουμε ένα ωραίο και έξτρα κολλητικό pop τραγούδι, από αυτά που δε θα κάθονταν και πολύ άσχημα στο πετυχημένο ντουέτο justin / timbaland. Ο Yoav βέβαια αναφέρει διάφορα Kruder and Dorfmeister και aphex twin ως επιρροές στο myspace, ενώ για τον ήχο του θεωρεί ότι "Beck meets Buckley meets Bjork". Ότι πεις αγαπητέ... Το άλμπουμ του κυκλοφορεί του χρόνου και ελπίζω να μη γίνει πολύ σούπα και μετανοιώσω την ώρα και τη στιγμή αυτού του post.. Το club thing πάντως είναι ότι λέει και ο τίτλος του..


yoav - club thing

Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2007

Water Colors

Οι Somnambulants είναι ένα electro indie synth pop ντουέτο από το υπέροχο San Francisco, και μάλιστα ένα boy-girl ντουέτο. Σχηματίστηκαν το 2000 και πριν 2 μήνες κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο paper trail. Το εξαιρετικό water colors είναι σαφώς το καλύτερο από τα δείγματα του άλμπουμ που έχω ακούσει, αξίζει όμως να ακούσετε και το radio pop music [που δεν περιλαμβάνεται στο άλμπουμ] στο οποίο, ενώ εδώ μεσόκοπες εγχώριες star διασκευάζουν στα ελληνικά τα χειρότερά του τραγούδια, αυτοί οι αθεόφοβοι χτίζουν ένα ολόκληρο track σαμπλάροντας τη φωνή του [michael jackson] καθώς διηγείται στον martin bashir, και στην περίφημη συνέντευξη που του έδωσε το 2003, το πως έγραψε το riff του μπάσου στο billie jean. Απλά δείτε στο σημείο των 5.30'' από την αρχή του video κι έπειτα κατεβάστε κι ακούστε το τι έκαναν οι φίλοι μας [έστω αφότου δείτε και τα υπόλοιπα μέρη της συνέντευξης, από ποιον πάτε να κρυφτείτε τώρα??]


the somnambulants - water colors

the somnambulants - radio pop music



Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2007

The Weekend Edition : Parades


Άλλη μία εθνική εορτή... Άλλη μία μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.. Έτσι, για να θυμόμαστε και να συντηρούμε το μίσος και την έχθρα με δύο λαούς με τους οποίους υποτίθεται ότι εδώ και είκοσι πέντε χρόνια είμαστε, ως φίλοι και εταίροι, ισότιμα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και για να ξεχνάμε πως ξοδεύουμε σε "αμυντικές" δαπάνες όσα ε.λ.ά.χ.ι.σ.τ.ε.ς. χώρες στον κόσμο, λες και είμαστε το Ιράκ. Για να κάνουμε δύσκολη τη ζωή όσων ξένων παιδιών ζουν στη χώρα μας και τόλμησαν να έχουν καλύτερες σχολικές επιδόσεις από τα "ελληνόπουλα".


Τραγούδια για παρελάσεις σήμερα.. Μια γελοία παράδοση που, αν δεν κάνω λάθος, μόνο εμείς και η Γαλλία συντηρούμε πλέον..



There will be no military parade.. Αμήν! Ένα καταπληκτικό τrack από το πολύ καλό άλμπουμ των βρετανών post-rockers

2. M. Ward - sweethearts on parade


Από το περίφημο transistor radio, το εύθραυστο και πανέμορφο sweethearts on parade..

3. Magnetic Fields - parades go by



Τα'χουμε ξαναπεί πολλές φορές.. απλά υπέροχο! Ο Scott Walker θα σκότωνε γι'αυτό το τραγούδι.

4. Circulatory System - your parades


Ψυχεδελική pop από το 2001. Άραγε στην Αθήνα της Georgia έχουν παρελάσεις?

5. Electrelane - on parade


Το καλύτερο track από το έξοχο προηγούμενο άλμπουμ τους

6. Poni Hoax - drunks and painters on parade


Αυτή θα'ταν σίγουρα μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα παρέλαση..

7. Georgie James - cake parade


Υπέροχος τίτλος για ένα υπέροχο indiepop τραγουδάκι από το συγκρότημα των Georgie James από τη Washington

8. Maritime - parade of punk-rock T-Shirts


Οι φίλοι μας από το Milwaukee με το πολύ όμορφο indie rock τραγούδι τους κερδίζουν αν μη τι άλλο το βραβείο του καλύτερου τίτλου του αφιερώματος..

9. Lou Reed - Halloween parade


Τέτοια παρέλαση, μάλιστα, τη δέχομαι! από το New York του 1989.

άντε, και καλή παρέλαση να'χουμε..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 26, 2007

Secrets Of The State

Ένα ακόμη πολυεθνικό συγκρότημα είναι οι σημερινοί μας καλεσμένοι. Λέγονται William Blakes, και έχουν σαν βάση τη Νέα Υόρκη και την Κοπεγχάγη. Ή είναι πέντε στον αριθμό και τα ονόματά τους είναι Ένα, Δύο, Τρία, Boris και Πέντε, ή πρόκειται για το προσωπικό project του κυρίου Boris, θα σας γελάσω και δεν το θέλω. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους ηχογραφήθηκε στη Σουηδία, θα κυκλοφορήσει του χρόνου, και η εταιρεία τους το περιγράφει ως quasi-religious melodramatic punk pop. Nice.. Μία γεύση μπορείτε να πάρετε από τώρα, με το καταπληκτικό secrets of the state


the william blakes - secrets of the state

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2007

Sugar Waltz

Οι Morning Recordings είναι ένα 10 μελές συγκρότημα από το Σικάγο, ή αν προτιμάτε το ensemble project του κυρίου Pramod Tummala. Ο ήχος τους είναι δύσκολο να χωρέσει σε μια κατηγορία, υπάρχουν στοιχεία dream pop, twee [σε αργή κίνηση], είναι σαφώς ήχος γλυκός και μελωδικός, αρκετά μελαγχολικός, με πλούσιες ενορχηστρώσεις και υπέροχα φωνητικά. Όλα αυτά οι ίδιοι τα περιγράφουν με αρκετά περισσότερη φαντασία από μένα, κάπως έτσι [Dub-inflected Morricone Latin, waltz-time sound collages, underwater Bachrachian pop, and warped '70s funk are all rendered with a balladeer's touch]. To φετινό και δεύτερο άλμπουμ τους λέγεται the welcome kinetic και απο'κει παρουσιάζουμε το έξοχο Sugar Waltz με το επίσης έξοχο video..


morning recordings - sugar waltz



Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007

They Call It Love?.. Wow

Οι Pikelet από την Αυστραλία είναι και επισήμως το μοναδικό indiepop one-girl band που ξέρω. Πρόκειται για το προσωπικό project της Evelyn Morris, μιας 24χρονης drummer από τη Μελβούρνη. Είμαι σίγουρος, πως αν και εξαιρετικά ταλαντούχα, η Evelyn μάλλον δεν είναι η megalomaniac που θέλει όλα να περνάνε από τα χέρια της, σίγουρα θα τις έκανε τις οντισιόν της για ένα κανονικό συγκρότημα. Απλά έτυχε σ'αυτές τις οντισιόν, να πρόβαρε το τραγούδι που τελικά κατέληξε να είναι το τέταρτο track στο ντεμπούτο άλμπουμ της, με τίτλο size matters, οπότε όπως καταλαβαίνετε τα παλικάρια την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.. Είδε κι απόειδε λοιπόν η Evelyn και ηχογράφησε μόνη της το άλμπουμ.. Ελπίζω μόνο να βρει μερικούς μουσικούς για να περιοδεύσει..

Το ξέρω τώρα πως περιμένετε να ακούσετε το επίμαχο κομμάτι, αλλά το πιο-camera-obscura-δε-γίνεται they call it love?.. wow είναι πολύ πολύ καλύτερο, αφήστε που είναι και πιο πολιτικώς ορθό, οπότε κερδίζει στα σημεία..


pikelet - they call it love?.. wow


Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2007

Kicking Sand

Να κι ένα νέο indiepop βρετανικό συγκρότημα που δεν ακούγεται σαν τους arctic monkeys ή τους Libertines έτσι για αλλαγή.. Ένα τραγούδι έχω ακούσει μόνο από τους The Lodger, το Kicking Sand που παρουσιάζουμε σήμερα, είναι όμως τόσο πιασάρικο, τόσο χιτάκι εν αναμονή, που σε κερδίζουν αμέσως. Και τι ρεφρέν: we're not superstars, we're just kicking sand! Το ντεμπούτο άλμπουμ τους λέγεται grown ups και μας έρχονται από το Leeds


the lodger - kicking sand

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2007

I Own The City

Πολύ το σκεφτόμουν το σημερινό post, καθώς γυρνούσα από τη δουλειά με το αυτοκίνητο.. και στα 150 λεπτά της επιστροφής.. Αφού πέρασα από το στάδιο της οργής στο στάδιο του μίσους προς όλη την ανθρωπότητα [μη σας πω και όλη τη χλωρίδα και την πανίδα], κι έπειτα στο στάδιο της απόγνωσης, του γοερού κλάματος, της παραίτησης, της αποδοχής... η γνωστή σειρά, ξανά και ξανά και ξανά.. Βασανιστήριο, όπως έλεγε κι ένας γνωστός μου πέρυσι σε μια συναυλία.. Ματαίως έψαχνα μια αιτία. Η έκθεση τελείωσε, οι εκλογές επίσης.. μήπως μιλάει ο Βενιζέλος? Όχι. Απλά.. έβρεξε. Αυτό είπαν στο ραδιόφωνο [ναι, τέτοια ήταν η απελπισία μου που το άνοιξα κι αυτό]. Κι έπειτα σκέφτηκα τα χρόνια που θα κάνει να τελειώσει το μετρό. Επισήμως [έξι?] και ανεπισήμως [το 2027, του αγίου μπιπ ανήμερα, που είναι και κινητή εορτή άλλωστε].. Και σκέφτηκα τις Δευτέρες σαν κι αυτήν που θα ακολουθήσουν.. και τις βροχές που θα πέσουν.. καταραμένο θερμοκήπιο! Και τη βρήκα τη λύση! Μήπως να επιστρέψω στο χωριό μου? [όπου διαθέτω κ.α.ι. θερμοκήπιο?] Κι εγώ άλλωστε δεν είμαι μέρος του προβλήματος? Κανέναν δε ρώτησα, απλά εμφανίστηκα μια μέρα, εγώ και το στρουμφάκι μου [το κάρο ντε!]. Τι παραπονιέμαι τώρα? ΟΚ, λύθηκε αυτό, τι γίνεται με το blog? χωριό και ευρυζωνικότητα, κάτι σα να λέμε ντενίση και tony award.. Δεν πειράζει, τον έκανε τον κύκλο του, σκέψου τώρα : ντοματούλες φρέσκες, αγγουράκια, ρόκα.. Πάει τέλειωσε, το σημερινό post θα'ναι το αποχαιρετιστήριο, καλό ήταν όσο κράτησε, σας φιλώ και στο επανιδείν..

Μετά έφτασα στο σπίτι και πάρκαρα ακριβώς απ'έξω.. ποτέ δε βρίσκω πάρκινγκ έξω από το σπίτι. Ποτέ όμως..

Αυτή η πόλη είναι δική μου!!

ΥΓ: Τα λέμε αύριο [εκτός κι αν βρέξει..]


saint bernadette - i own the city

Προσέξτε την τώρα την ανωτέρω δεσποινίδα, αν κρίνω από το θαυμάσιο σημερινό μας τραγούδι, η πορεία της προδιαγράφεται λαμπρή, διαθέτει όλο το πακέτο [καλά εντάξει κύριοι saint bernadette, δεν εννοώ σώνει και καλά ότι πρέπει να σας ξεφορτωθεί και να πάει solo, μια κουβέντα είπαμε]. Άλλον αέρα βρε παιδί μου αυτή η Νέα Υόρκη!




Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2007

The Weekend Edition : 11 covers 4 the weekend

Η τεμπέλικη επιλογή για ένα τεμπέλικο χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο..

1. Ο Jens Lekman διασκευάζει paul simon. You can call me Al από το Graceland του 1986. Ποτέ μου δε συμπάθησα αυτό το άλμπουμ παρεμπιπτόντως.. το single αυτο βέβαια, όπως και το video, είναι κορυφαία..

jens lekman - you can call me Al [paul simon]

2. O Jens Lekman διασκευάζει Arthur Russell. Μετά την θαυμάσια εισαγωγή νομίζει κανείς πως θ'ακούσει τη bjork, αλλά ο jens είναι πάντα ευπρόσδεκτος..


jens lekman - a little lost [arthur russell]

3. Αν θέλεις να διασκευάσεις ένα τόσο όμορφο τραγούδι, η σοφότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να το πεις [σχεδόν] όπως και ο δημιουργός του.. Ειδικά αν αυτός είναι ο παραπάνω κύριος..


pants yell! - tram #7 [jens lekman]

4. Θα συνέβαινε κάποια στιγμή και αυτό. Αrcade Fire και Bruce Springsteen μαζί.. Keep the car running..


bruce springsteen feat. win & regine - keep the car running [arcade fire]

5. Οι Boy Kill Boy αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο η παραγωγή του timbaland που έκανε αυτό το τραγούδι ένα καταπληκτικό single..


boy kill boy - maneater [nelly furtado]

6. Ένας πολύ αγαπημένος μας εδώ στη Χειμερινή Ακαδημία διακευάζει ένα πολύ αγαπημένο μας τραγούδι ενός πάρα πολύ αγαπημένου μας τραγουδιστή.. άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε..


ariel pink - this night has opened my eyes [the smiths]

7. Στη δική μου γενιά το έμαθαν οι pet shop boys. Σ'αυτή τη γενιά, αν υπήρχε θεός, και δεν υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα, θα το μάθαινε η υπέροχη αυτή φωνή..


iron and wine - always on my mind [elvis presley]

8. Η απροσδόκητη αυτή διασκευή στο ξεχασμένο hit της janet jackson κερδίζει στα σημεία γιατί, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής..


future kings of spain - let's wait a while [janet jackson]


9. Ποιοι είναι οι Heartbreak Scene? Ποιος είναι ο Mark Szabo? Εύλογες οι απορίες, το θέμα είναι εκτός ύλης.. Ποιος είναι όμως ο Dan Bejar??? Πτου σας, τίποτε δε μάθατε στην Ακαδημία μας, πλησιάζει και η εξεταστική, τότε θα σας δω..


heartbreak scene feat. dan bejar - love outside movies [mark szabo]

10. Μετά τους Radio Dept. να και οι Unarmed Enemies σε μια καταπληκτική διασκευή σε Go Betweens..


unarmed enemies - going blind [the go-betweens]

11. Η πρώτη συναυλία που είδα στο εξωτερικό ήταν αυτή των pavement την εποχή αυτού του καταπληκτικού τους single. Support οι Stereolab [την εποχή του καταπληκτικού single τους french disco.Την επόμενη χρονιά νομίζω, τους ξαναείδα στο Μύλο, με τριπλάσιο εισητήριο φυσικά..]. Τι μου θυμίσατε τώρα αγαπητές κασέτες..


cassettes won't listen - cut your hair [pavement]

Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2007

Sweet Girl

Ποιος θα το φανταζόταν πως ένα συγκρότημα από το Austin του Τέξας, θα ήταν υπεύθυνο για την κυκλοφορία ενός τόσο ωραίου και καθαρόαιμου shoegazepop EP? Οι κύριοι Ringo Deathstarr λοιπόν εισβάλλουν για τα καλά στην starrgaze μουσική σκηνή με το ομώνυμο ντεμπούτο EP τους. Πιο λυρικοί και λιγότερο φασαριόζοι από τους JAMC, πιο indiepop από τους ride, οι ringo deathstarr δε διεκδικούν πικροδάφνες πρωτοτυπίας, μόνο λίγα λεπτά από το pop κομμάτι της ημέρας σας..


ringo deathstarr - sweet girl

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2007

So You Think You're Gonna Live Forever

Οι Patrick Cleandenim είναι ένα συγκρότημα [κάτι σαν τους Patrick Watson, άντε και στα δικά σου κ. Wolf] με συνθέτη και τραγουδιστή τον.. Patrick Cleandenim. [Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας το άλμπουμ τους, σκέφτηκα πως με τόσο cool επώνυμο το καλύτερο που θα'χε να κάνει ο Patrick είναι να πετάξει το όνομα και να πλασαριστεί ως one man band κάτω από το όνομα cleandenim]. Ο ήχος τους είναι ομολογώ αρκετά δύσκολο να χωρέσει σε μια ταμπέλα ή κατηγορία, τουλάχιστον από μένα, κάτι αρκετά θετικό στις μέρες μας. Υπάρχει ένας καταπληκτικός χαρακτηρισμός που διάβασα κάπου: doorslikecabaret. Μετά από μια δυο ακροάσεις όντως βγάζει νόημα.. 60s pop, 70s ενορχηστρώσεις, μια υπέροχη φωνή.. κι ένα πολύ καλό άλμπουμ στο σύνολό του. Ιδού και η απόδειξη, εις τριπλούν..


patrick cleandenim - so you think you're gonna live forever [ακούς noel?]

patrick cleandenim - days without rain

patrick cleandenim - until you said I'm gone

O Patrick είναι επίσης και σκηνοθέτης, και το επόμενο project που θα σκηνοθετήσει λέγεται The Scurimobile. Αν κρίνω από το παρακάτω video, για φιλμ νουάρ το κόβω.. [ότι είναι Νεουορκέζος κι ότι εμφανίζεται σε λίγες μέρες στην πόλη του μαζί με τον jens lekman σας το είπα ή όχι ακόμη? Μόλις που προλαβαίνετε..]





Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2007

Happiness

Οι Young Sensation είναι μια ολοκαίνουργια πενταμελής μπάντα από διάφορες μικρές πόλεις τις Νοτιοδυτικής Αγγλίας. Η αναζήτηση των μελών ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, μετά από συναντήσεις σε συναυλίες, σε μαθήματα σχολών καλών τεχνών, δια μέσω φίλων και φίλων των φίλων κλπ. [Ένα κριτήριο πιθανόν να ήταν το όνομα Andy, καθώς το διαθέτουν τρία από τα πέντε μέλη του συγκροτήματο!]. Τώρα, δύο μόλις μήνες μετά, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον κόσμο κι εσάς προσωπικά!

Αυτά πάνω κάτω αναφέρει το βιογραφικό των Βρετανών στο myspace. Όπως καταλαβαίνετε, το happiness από το πρώτο τους demo είναι κυριολεκτικά φρεσκότατο [ελπίζω να μας θυμούνται όταν γίνουν διάσημοι]. Το ενδιαφέρον ανάμεσα στα είκοσι περίπου ονόματα που αναφέρουν ως επιρροές, είναι ότι δεν υπάρχουν παρά δυο τρία βρετανικά [καλό σημάδι αυτό!], κι αυτό φαίνεται και στον ήχο τους. Τέλος, το τραγούδι περιέχει και μερικά πολύ ωραία φωνητικά στα γαλλικά..

Καλή σταδιοδρομία λοιπόν!


young sensation - happiness

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2007

The Weekend Edition : How I Spent My Weekend

Αμάν κι αυτή η δασκάλα, όλο πρωτότυπα θέματα μας βάζει στην έκθεση! Μα είναι θέμα αυτό τώρα? "Πως πέρασα το Σαββατοκύριακο"?. Τη φαντάζομαι να διαβάζει τα γραπτά αύριο, και να λιποθυμά από τη νύστα.. Τουλάστιχον εγώ αυτό με βλέπω να κάνω..

Τέλος πάντως, ας ξεπετάξω κάτι στα γρήγορα..


"Σαββατοκύριακο (1) λοιπόν.. ΖΩ για το Σαββατοκύριακο! (2) Φεύγοντας το μεσημέρι από τη δουλειά, είμαι τόσο κουρέλι που η ευχή των πάντων "Καλό Σαββατοκύριακο!" (3) ομολογώ ότι δεν μπορεί να βγει από τα χείλη μου. Αντιθέτως, ένα "Κακό Σαββατοκύριακο" (4) ή ένα "Κακά να περάσεις" ή "Να έχεις ένα υπέροχα σκατένιο Σαββατοκύριακο (5) σου εύχομαι" μου βγαίνει πιο αβίαστα είναι η αλήθεια.. Όλη τη βδομάδα πάντως το περιμένω με μεγάλη προσμονή, αναβάλλω τα πάντα, ξέροντας ότι τότε θα βρω λίγο χρόνο (6) για όλα. Αν ποτέ προκύψει ανάγκη και χρειαστεί να δουλέψω, γίνομαι έξω φρενών! "Ποιος μου έκλεψε το Σαββατοκύριακο? (7) Σύρτε τον μπροστά μου τώρα! [Εντάξει αφεντικό λένμε και καμιά σαχλαμάρα να περνάει και η ώρα, ούτε μια TV δε μας έχεις, και χάνουμε όλα τα σίριαλ στο STAR]. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι και το πιο ευχάριστο άτομο για να δουλεύετε μαζί του.. Μα όχι, πείτε μου, ένα Σαββατοκύριακο (8) δουλειάς, δεν είναι απλά ένα χαμένο Σαββατοκύριακο? (9) Ερωτικό (10) πάντως δεν το λες! Κι ας λένε κάποιοι πως το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για τη σύλληψη τέκνων (11), δεν έχουν δει το χώρο εργασίας μου.. [τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, με τόσα σεξουαλικά σκάνδαλα προφανώς κάποιοι τον βρίσκουν ερωτικό, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης]. Τώρα θα μου πείτε, και να μη δούλευες τι θα'κανες? Θα πήγαινες κάπου μακρυά (12)? Θα ξεκινούσες καμιά επανάσταση αυτό το Σαββατοκύριακο (13), ή μήπως θα'μενες μέσα να διαβάσεις (14)? [τον κατάλογο του IKEA βαριά βαριά..]. Δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως, θεέ μου, το ξέρω ότι δεν υπάρχεις άλλα θέλω να σου απευθύνω μια προσευχή για αυτό το Σαββατοκύριακο (15): [έστω κι αν δεν θα περιλαμβάνει επίσκεψη στον Οίκο σου]. Ας μην το περάσω πάλι σ'ένα άδειο ξενοδοχείο (16).. Τουλάστιχον χωρίς makeup (17), δεν έχει πλάκα έτσι.. Ας γίνει κ.ά.τ.ι επιτέλους αυτό το Σαββατοκύριακο!! (18)

Όλα αυτά βέβαια τα΄λεγα πριν έρθει το ρημάδι [το Σαββατοκύριακο (19) ντε!]. Γιατί τι άλλο είναι από μια ιδέα, μια προσδοκία ενός απροσδιόριστου κάτι που ξέρεις ότι δε θα έρθει?.. Ναι, ναι, ξημερώνει Σάββατο και λες, αυτή τη φορά θα τα κάνω επιτέλους όλα αυτά τα απίθανα που μόνο τα σχεδιάζω και ποτέ δεν τα κάνω, γιατί το Σαβατοκύριακο ήρθε επιτέλους (20)! ..

Και τι έγινε λοιπόν τελικά? Όλα σας τα είπα εκτός.. από το πως πέρασα το Σαββατοκύριακο.. Πως να το περάσω δηλαδή? Όπως όλα τα άλλα. Ίδιο κι απαράλλαχτο.. Ένα απλό.. Σαββατοκύριακο.. (21)"

Ωχ.. ελπίζω πάντως να μη σηκώσει πάλι εμένα η κυρία..



1. Black box recorder - Weekend

2. Hard-Fi - Living For The Weekend

3. Art Brut - Good Weekend

4. Art Brut - Bad Weekend

5. Suburban Kids with Biblical Names - Shitty weekend

6. Acid House Kings - Save it for the Weekend

7. Buffseeds - Who Stole The Weekend

8. Ladytron - Weekend

9. Book of Lists - Lost Weekend

10. Acid House Kings - A Lover's Weekend

11. Weights And Measures - The Weekend Is For Making Babies

12. Math and Physics Club - Weekends Away

13. Ordinary Boys - Weekend Revolution

14. One night Susan - Reading Weekends

15. The Ark - Prayer For The Weekend

16. Love, Execution Style - Another Weekend In An Empty Hotel

17. The Long Blondes - Weekend Without Makeup

18. The Divine Comedy - Something For The Weekend (Live)

19. Dr. Dog - Weekend

20. The Weekend has landed (from Human Traffic)

21. Sodastream - Weekend


ας μη ρωτήσω τώρα πως περάσατε εσείς, μη με πάρετε και με τις πέτρες, σαν εκείνο τον Άγιο..


Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2007

BW Hair

Άσπρα μαλλιά, μ' αρέσουν τα άσπρα σου μαλλιά. Μαύρα μαλλιά, μ'αρέσουν τα μαύρα σου μαλλιά.. Όχι, δεν είναι τα ναρκωτικά που λέγαμε, είναι, πάνω κάτω, οι στίχοι του σημερινού μας τραγουδιού. Λέγεται BW Hair, το boy/girl ντουέτο που το ερμηνεύει λέγεται bear cat [για όνομα!] και μας έρχονται από τη Νέα Ζηλανδία. Ορίστε, μόνο η Αφρική μας έχει απομείνει τελικά.. Τα τραγούδια τους ελπίζουν να τα κυκλοφορήσουν σε cassingles!!


bear cat - BW Hair