Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2007

The Weekend Edition : How I Spent My Weekend

Αμάν κι αυτή η δασκάλα, όλο πρωτότυπα θέματα μας βάζει στην έκθεση! Μα είναι θέμα αυτό τώρα? "Πως πέρασα το Σαββατοκύριακο"?. Τη φαντάζομαι να διαβάζει τα γραπτά αύριο, και να λιποθυμά από τη νύστα.. Τουλάστιχον εγώ αυτό με βλέπω να κάνω..

Τέλος πάντως, ας ξεπετάξω κάτι στα γρήγορα..


"Σαββατοκύριακο (1) λοιπόν.. ΖΩ για το Σαββατοκύριακο! (2) Φεύγοντας το μεσημέρι από τη δουλειά, είμαι τόσο κουρέλι που η ευχή των πάντων "Καλό Σαββατοκύριακο!" (3) ομολογώ ότι δεν μπορεί να βγει από τα χείλη μου. Αντιθέτως, ένα "Κακό Σαββατοκύριακο" (4) ή ένα "Κακά να περάσεις" ή "Να έχεις ένα υπέροχα σκατένιο Σαββατοκύριακο (5) σου εύχομαι" μου βγαίνει πιο αβίαστα είναι η αλήθεια.. Όλη τη βδομάδα πάντως το περιμένω με μεγάλη προσμονή, αναβάλλω τα πάντα, ξέροντας ότι τότε θα βρω λίγο χρόνο (6) για όλα. Αν ποτέ προκύψει ανάγκη και χρειαστεί να δουλέψω, γίνομαι έξω φρενών! "Ποιος μου έκλεψε το Σαββατοκύριακο? (7) Σύρτε τον μπροστά μου τώρα! [Εντάξει αφεντικό λένμε και καμιά σαχλαμάρα να περνάει και η ώρα, ούτε μια TV δε μας έχεις, και χάνουμε όλα τα σίριαλ στο STAR]. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι και το πιο ευχάριστο άτομο για να δουλεύετε μαζί του.. Μα όχι, πείτε μου, ένα Σαββατοκύριακο (8) δουλειάς, δεν είναι απλά ένα χαμένο Σαββατοκύριακο? (9) Ερωτικό (10) πάντως δεν το λες! Κι ας λένε κάποιοι πως το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για τη σύλληψη τέκνων (11), δεν έχουν δει το χώρο εργασίας μου.. [τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, με τόσα σεξουαλικά σκάνδαλα προφανώς κάποιοι τον βρίσκουν ερωτικό, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης]. Τώρα θα μου πείτε, και να μη δούλευες τι θα'κανες? Θα πήγαινες κάπου μακρυά (12)? Θα ξεκινούσες καμιά επανάσταση αυτό το Σαββατοκύριακο (13), ή μήπως θα'μενες μέσα να διαβάσεις (14)? [τον κατάλογο του IKEA βαριά βαριά..]. Δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως, θεέ μου, το ξέρω ότι δεν υπάρχεις άλλα θέλω να σου απευθύνω μια προσευχή για αυτό το Σαββατοκύριακο (15): [έστω κι αν δεν θα περιλαμβάνει επίσκεψη στον Οίκο σου]. Ας μην το περάσω πάλι σ'ένα άδειο ξενοδοχείο (16).. Τουλάστιχον χωρίς makeup (17), δεν έχει πλάκα έτσι.. Ας γίνει κ.ά.τ.ι επιτέλους αυτό το Σαββατοκύριακο!! (18)

Όλα αυτά βέβαια τα΄λεγα πριν έρθει το ρημάδι [το Σαββατοκύριακο (19) ντε!]. Γιατί τι άλλο είναι από μια ιδέα, μια προσδοκία ενός απροσδιόριστου κάτι που ξέρεις ότι δε θα έρθει?.. Ναι, ναι, ξημερώνει Σάββατο και λες, αυτή τη φορά θα τα κάνω επιτέλους όλα αυτά τα απίθανα που μόνο τα σχεδιάζω και ποτέ δεν τα κάνω, γιατί το Σαβατοκύριακο ήρθε επιτέλους (20)! ..

Και τι έγινε λοιπόν τελικά? Όλα σας τα είπα εκτός.. από το πως πέρασα το Σαββατοκύριακο.. Πως να το περάσω δηλαδή? Όπως όλα τα άλλα. Ίδιο κι απαράλλαχτο.. Ένα απλό.. Σαββατοκύριακο.. (21)"

Ωχ.. ελπίζω πάντως να μη σηκώσει πάλι εμένα η κυρία..



1. Black box recorder - Weekend

2. Hard-Fi - Living For The Weekend

3. Art Brut - Good Weekend

4. Art Brut - Bad Weekend

5. Suburban Kids with Biblical Names - Shitty weekend

6. Acid House Kings - Save it for the Weekend

7. Buffseeds - Who Stole The Weekend

8. Ladytron - Weekend

9. Book of Lists - Lost Weekend

10. Acid House Kings - A Lover's Weekend

11. Weights And Measures - The Weekend Is For Making Babies

12. Math and Physics Club - Weekends Away

13. Ordinary Boys - Weekend Revolution

14. One night Susan - Reading Weekends

15. The Ark - Prayer For The Weekend

16. Love, Execution Style - Another Weekend In An Empty Hotel

17. The Long Blondes - Weekend Without Makeup

18. The Divine Comedy - Something For The Weekend (Live)

19. Dr. Dog - Weekend

20. The Weekend has landed (from Human Traffic)

21. Sodastream - Weekend


ας μη ρωτήσω τώρα πως περάσατε εσείς, μη με πάρετε και με τις πέτρες, σαν εκείνο τον Άγιο..


5 σχόλια:

fantasmenios είπε...

εγώ αναπολώ το πρώτο μεγάλο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού(22)..

22.arab strap - the first big weekend

Ανώνυμος είπε...

23. Τhe Mighty Wah - "Weekends"
Cheers

Sadie είπε...

Kai one night Susan... kai Buffseeds... sygkinoumai... tsekare tous Iko to kainourgio sygkrotima tou tragoudisti (fwnoula na liwneis).

WinterAcademy είπε...

ευχαριστω για τις προσθηκες. Καθε φορα λεω οτι δε θα βαλω τοσα πολλα τραγουδια, και καταληγω να βαζω περισσοτερα..

οσο για τους one night susan, νομιζω πως αυτο ειναι το μονο που εχω [απο τη γνωστη συλλογη..]. οποιος εχει κατι περισσοτερο, feel free to share plz

on_a_sunbeam είπε...

weekends away, I read the map while you do all the driving.. :) το έχω λιώσει το cd βγάλαν και καινούργιο EP πρόσφατα :)

great post!