Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2007

The Weekend Edition : 11 covers 4 the weekend

Η τεμπέλικη επιλογή για ένα τεμπέλικο χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο..

1. Ο Jens Lekman διασκευάζει paul simon. You can call me Al από το Graceland του 1986. Ποτέ μου δε συμπάθησα αυτό το άλμπουμ παρεμπιπτόντως.. το single αυτο βέβαια, όπως και το video, είναι κορυφαία..

jens lekman - you can call me Al [paul simon]

2. O Jens Lekman διασκευάζει Arthur Russell. Μετά την θαυμάσια εισαγωγή νομίζει κανείς πως θ'ακούσει τη bjork, αλλά ο jens είναι πάντα ευπρόσδεκτος..


jens lekman - a little lost [arthur russell]

3. Αν θέλεις να διασκευάσεις ένα τόσο όμορφο τραγούδι, η σοφότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να το πεις [σχεδόν] όπως και ο δημιουργός του.. Ειδικά αν αυτός είναι ο παραπάνω κύριος..


pants yell! - tram #7 [jens lekman]

4. Θα συνέβαινε κάποια στιγμή και αυτό. Αrcade Fire και Bruce Springsteen μαζί.. Keep the car running..


bruce springsteen feat. win & regine - keep the car running [arcade fire]

5. Οι Boy Kill Boy αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο η παραγωγή του timbaland που έκανε αυτό το τραγούδι ένα καταπληκτικό single..


boy kill boy - maneater [nelly furtado]

6. Ένας πολύ αγαπημένος μας εδώ στη Χειμερινή Ακαδημία διακευάζει ένα πολύ αγαπημένο μας τραγούδι ενός πάρα πολύ αγαπημένου μας τραγουδιστή.. άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε..


ariel pink - this night has opened my eyes [the smiths]

7. Στη δική μου γενιά το έμαθαν οι pet shop boys. Σ'αυτή τη γενιά, αν υπήρχε θεός, και δεν υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα, θα το μάθαινε η υπέροχη αυτή φωνή..


iron and wine - always on my mind [elvis presley]

8. Η απροσδόκητη αυτή διασκευή στο ξεχασμένο hit της janet jackson κερδίζει στα σημεία γιατί, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής..


future kings of spain - let's wait a while [janet jackson]


9. Ποιοι είναι οι Heartbreak Scene? Ποιος είναι ο Mark Szabo? Εύλογες οι απορίες, το θέμα είναι εκτός ύλης.. Ποιος είναι όμως ο Dan Bejar??? Πτου σας, τίποτε δε μάθατε στην Ακαδημία μας, πλησιάζει και η εξεταστική, τότε θα σας δω..


heartbreak scene feat. dan bejar - love outside movies [mark szabo]

10. Μετά τους Radio Dept. να και οι Unarmed Enemies σε μια καταπληκτική διασκευή σε Go Betweens..


unarmed enemies - going blind [the go-betweens]

11. Η πρώτη συναυλία που είδα στο εξωτερικό ήταν αυτή των pavement την εποχή αυτού του καταπληκτικού τους single. Support οι Stereolab [την εποχή του καταπληκτικού single τους french disco.Την επόμενη χρονιά νομίζω, τους ξαναείδα στο Μύλο, με τριπλάσιο εισητήριο φυσικά..]. Τι μου θυμίσατε τώρα αγαπητές κασέτες..


cassettes won't listen - cut your hair [pavement]