Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2007

Heavy Rotation

Δεν υπάρχουν και πολλά για να γράψει κανείς για το σημερινό τραγούδι. Από τις πρώτες νότες γίνεται φανερό ότι πρόκειται για ένα καταπληκτικό indiepop τραγούδι, οπότε ας πούμε τις βασικές λεπτομέρειες κι ας σας αφήσουμε να το απολαύσετε. Είναι φυσικά Σουηδοί, λέγονται Tillmanns, το τραγούδι λέγεται Heavy Rotation, το κλισέ "σ'ένα δίκαιο κόσμο αυτό το καταπληκτικό track θα παιζόταν όντως σε heavy rotation σε όλα τα ραδιόφωνα" είναι απλά απαραίτητο να ειπωθεί, και είναι το εναρκτήριο track του ντεμπούτου άλμπουμ τους που λέγεται a careless lifestyle και κυκλοφόρησε μόλις τον προηγούμενο μήνα.


tillmanns - heavy rotation

5 σχόλια:

kostis είπε...

για μία ακόμη φορά σωστός ο παίχτης αλλά σε ένα ακόμη πιο δίκαιο κόσμο (τον δικό μου) θα μιλούσαμε ΜΟΝΟ για την υπέρτατη γουεβιά Cold Hands :-)

WinterAcademy είπε...

..οπότε δεν έχω παρά να σε [προ]καλέσω σε μονομαχία την αυγή σε μέρος [και με όπλο] της επιλογής σου [lol] γιατι το heavy ειναι απλα κορυφαίο.

λαέ, απαιτώ δημοψήφισμα!

on_a_sunbeam είπε...

μα που τους ανακαλύπτεις όλους αυτούς;; μήπως να γράψεις κάνα βιβλίο για τη σουηδική σκηνή; :P ψηφίζω heavy rotation αν και η αποφαση ήταν δύσκολη!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα!!
οκ, το μέρος θα είναι η Σκρα (lotus) και τα όπλα 7'' των brighter :-)

Το δημοψήφισμα είναι κάλπικο, το cold hands λείπει από τα links σου!!

WinterAcademy είπε...

ε, καλα, δε θελει κ πολυ καταλαβητικο να κανει καποιος ενα κλικ στο λινκ του myspace, οπου μαλιστα υπαρχει κ σε 2 εκτελεσεις!

ενδιαφεροντα τα της μονομαχιας που αναφερεις. ομολογω οτι εχω ψιλοεγκαταλειψει τα δισκαδικα της πολης κι εχω αρκετες τυψεις [και πολυ λιγο χρονο για βολτες στο κεντρο]. ειναι κι αυτο το δολλαριο που ολο πεφτει, lol