Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007

The Next Big Things of 2007

Ποιά ήταν τα δύο νέα (νεότατα για την ακρίβεια) ονόματα που γνώρισαν τη μεγαλύτερη επιτυχία μέσα στο 2006? Σίγουρα οι Arctic Monkeys και η Lilly Allen! Σήμερα λοιπόν παρουσιάζουμε τους... διαδόχους τους για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με κάποιους bloggers / myspacers. Ο καιρός θα δείξει..

Και πρώτα οι Βρετανοί Winterkids (αυτούς τους ανακάλυψα λόγω ονόματος φυσικά) με το μόλις δεύτερο νομίζω single τους με τίτλο 'tape it'. Αν σας αρέσουν, στη σελίδα τους στο myspace προσφέρουν μια ειδική έκδοση του άλμπουμ τους σε 200 αριθμημένα συλλεκτικά αντίτυπα, πριν την κανονική κυκλοφορία του αργότερα μέσα στη χρονιά. (Βρήκα και τι μου θυμίζουν -> Mr Brightside)



winterkids - tape it


Η Uffie λοιπόν είναι η νέα Lilly Allen. Ή έστω η νέα Annie. Βέβαια ο ήχος τους δεν μοιάζει και ιδιαίτερα, είναι όμως και οι τρεις ταλαντούχες, και επίσης δεν τις λες και άσχημες, βοηθάει κι αυτό υποθέτω αρκετά! Η φίλη μας αν και είναι από το Miami, μένει στο Παρίσι, και αυτό είναι φανερό από τις πρώτες νότες του pop the glock που ακολουθεί.


uffie - pop the glock


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Uffie είναι θέα, έστω και μόνο απο αντίδραση για το πορνίδιο που λέγεται Lilly Allen (μάλλον είμαι ο μόνος που την αντιπαθώ τόσο πολύ, και έχω τόσα επιχειρήματα γι αυτό :)

divebomb djingle είπε...

2 tragoudia twn WinterKids edw:
who am I kidding?
all the money

WinterAcademy είπε...

να πω την αλήθεια μόνο 2-3 τραγούδια της ξέρω smile, ldn κλπ και μια χαρά τα βρίσκω. ξέρω βέβαια ότι έχει μεγάλο στόμα, αλλά έτσι είναι κ ο αγγλικός τύπος, από κάτι τέτοια τρέφεται, οπότε ενθαρρύνουν τέτοιες συμπεριφορές.

Το άλμπουμ της, όπως κ του dylan, arctic monkeys, killers etc ούτε να τα κατεβάσω μπήκα στον κόπο. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι και χάλια -κυρίως του dylan υποθέτω- just not my thing i guess..
ήταν όμως σοκ να δω τους a.m. #1 στον πετρίδη, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα'ταν ο thom yorke. oh well, whatever, nevermind..

πάντως τα επιχειρήματα είναι ευπρόσδεκτα lol

(and thank you dd)

Ανώνυμος είπε...

Απλά όλο το hype που έχει γίνει με την μικρή και το myspace είναι μια μ....α και μισή. Πρώτον γιατί το σόι της είναι βουτηγμένο μέσα στα βρετανικά media και δεύτερον δεν έχει αφήσει frontman γκρουπ που δέν έχει πάρει..τώρα θα μου πείς ή πρώτη ή η τελευταία είναι?..αλλά δεν ξέρω ρε γαμώτο μου την δίνει τόσο πολύ, χεχε ( και καταβάθος είμαι καλόψυχος χεχε)

WinterAcademy είπε...

α εχω χασει επεισόδια? who has she taken?

το άλμπουμ της annie πρόπερσι όμως ήταν καταπληκτικό, non?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω για την Annie, για να δούμε και το επομενό της..

mystery falls down είπε...

Winterkids. Εξαιρετικά πιασάρικες οι συνθέσεις του! Ο δίσκος τους είναι αξιοπρόσεχτος! Οι πρώτες ακροάσεις του με ικανοποίησαν αρκετά.

Πως είπες; Δεν έχεις ακούσει τους δίσκους των Arctic monkeys, Lily Allen και Killers! Απίστευτο! Βρώμισε ο τόπος. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

mystery falls down είπε...

Και κάτι ακόμα. Οι She wants revenge αντιγράφουν εξαιρετικά τους Joy Division (ακόμα και στους τίτλους των τραγουδιών! Απίστευτο). Αυτό δε σημαίνει ότι ο δίσκος τους αξίζει μία θέση στα καλύτερα της χρονιάς. Από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημος.

WinterAcademy είπε...

είπαμε δεν είναι πjoτικοί αλλά ήταν πολύ κολλητικό το άλμπουμ τους, για μια ολόκληρη βδομάδα δεν μπορούσα να το αφήσω. οπότε δεν μπορούσα να το αφήσω έξω. κι ας τους απέρριψαν οι πιο πολλοί ως γκρουπ-ανέκδοτο.

δεν κάνω πλάκα, εκτός από αποσπάσματα που έπαιξε η ΝΕΤ (ζώνη 4-6) τπτ άλλο δεν έχω ακούσει από τα 4 αυτά άλμπουμς (μαζί κ με τους κιλλερς). Που να τ'ακούσω δλδ? τόσο περίεργο είναι?