Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2007

Mecklenburg

Οι Audrey είναι τέσσερις Σουηδέζες φίλες, η Rebecka, η Emelie, η Anna και η Victoria. Σχηματίστηκαν το 2002 και μετά από κάποια demo και σποραδικές εμφανίσεις στη γενέτειρά τους, το Γκέτεμποργκ, κυκλοφόρησαν πέρυσι το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Visible Forms. Και όντως οι μουσικές φόρμες τις οποίες ακολουθούν είναι εμφανείς. Λίγο shoegazing, λίγο post-rock, έμφαση στη μελωδία και στα φωνητικά.. πέτυχε το γλυκό!

Είναι κι αυτές γλυκύτατες όμως! [υποθέτω τουλάστιχον, καθώς ξαφνικά η οθόνη μου δε δείχνει το πράσινο χρώμα οπότε ώσπου να έρθει η καινούργια που παρήγγειλα τα βλέπω όλα κοκκινομπλέ. Ξανθές είναι άραγε ή κοκκινομάλλες?]



audrey - mecklenburg


11 σχόλια:

Unknown είπε...

xan8es h oxi o diskos einai 8espesios!

Ανώνυμος είπε...

http://www.mediafire.com/?0cewwozcoti
a. f.

WinterAcademy είπε...

πάντα βασιζόμουν στην καλοσύνη των ξένων..


βέβαια το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

"The file you requested was removed for violating MediaFire's Terms of Service or Acceptable Use Policy"

πάντως μερσί!

[κι ο κώλος σου τουρσί, έλεγε η γιαγιά μου..]

m.hulot είπε...

βίβα σόουλσικ. το έχει όλος ο κόσμος απο χθες.

WinterAcademy είπε...

με την φοβερή αντίληψη που με διακρίνει συμπέρανα πως τόση ώρα δε συζητάμε για το άλμπουμ των audrey αλλά για κάποιους καναδούς, να δεις πως τους λένε, πως τους λένε..

πολύ κουλό αυτό με τα σχόλια πάντως!
έκανες κάτι ή από μόνο του? πάντως γίνονται διάφορα περίεργα από τότε που ο new blogger βγήκε απο φάση Beta κ τα περίεργα συμβαίνουν σ'αυτους που ήταν στον old blogger.

προτεινω να βρεις ενα φιλο που να'ναι στον παλιό κ να δείτε μία μία τις ρυθμίσεις των σχολίων αν τις έχετε ίδιες [ή φτιάξε εσύ ένα προσωρινό blog για να το ελέγξεις μόνος σου. μόνο που θα'ναι στον new blogger.. χμμμ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο]

m.hulot είπε...

δεν έκανα τίποτα, πέρασα απλώς στο νέο blogger. και πάπαλα.

WinterAcademy είπε...

ναι ναι, τώρα το είδα στο προηγούμενο post σου..

λογικά και άλλοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα

κάπου διάβασα ότι πρέπει να μπεις με το google account κ οχι με το blogger account [εγω μπηκα εξαρχης στον beta blogger οποτε παντα μπαινω με το google account]

αν βρω κατι θα σου πω

mystery falls down είπε...

Πετυχημένη η συνταγή των Audrey, πετυχημένο και το δεύτερο βήμα των Arcade fire. Αν και τον ακούω από την αρχή (το σύνολο δίνει ομορφότερο αποτέλεσμα σε σχέση με την μεμονωμένη ακρόαση των τραγουδιών. Το ίδιο συνέβαινε και με το Funeral) μέχρι το τέλος λίγο περισσότερο μου αρέσουν τα No cars go (αναμενόμενο), Windowsill, My body is a cage και Black mirror (αν και αρχικά είχα αντίθετη άποψη).

Χίλιες φορές ο παλιός blogger (συνεχίζω να τον διατηρώ μέχρι να μου κάνει έξωση). Τουλάχιστον έτσι μπορώ να δέχομαι και σχόλια. Από την στιγμή που επιλέγεις να αλλάξεις (ακόμα και αν γίνει λάθος) δεν υπάρχει δρόμος (δρόμος όχι, ίσως όμως κάποια ρύθμιση που δεν πρόσεξες) επιστροφής.

WinterAcademy είπε...

πράγματι [για τον blogger] εγώ που ήμουν από την αρχή στον beta δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Η μετάβαση είναι που έχει πρόβλημα, κι ας επιμένουν οι του blogger.com ότι όλα είναι οκ.

anyway, επειδή μου ακούγεται κάπως το neon bible που έχω κατεβάσει, όπως κ το bloc party, λίγο βαριέμαι να κάτσω να τα κατεβάζω 200 φορές για να βρω την τέλεια ποιότητα, οπότε λέω να κάνω το unthinkable, και να περιμένω να τα ακούσω όταν κυκλοφορήσουν. Ειδικά το a.f. που θα βγει και στην deluxe έκδοση [γιαμ] [έστω αν θα το πάρω κ σε βινύλλιο]

mystery falls down είπε...

88μισό. Ο Μπάμπης Αργυρίου παραδίδει μαθήματα ραδιοφΟνικής ιστορίας. Πιο απλά φρέσκες μουσικές διανθισμένα με σχόλια (και αν κάτι δε σου αρέσει το γυρνάς στους Πολιτισμένους. Ναι, 5 με 6 μεταδίδεται)

WinterAcademy είπε...

nope.sorry.αρνούμαι.
i love the civilized people!!

πάντως τον άκουγα τον μπάμπη που κ που στον republic [αν κ ξυπνάω 5.40 ε?] κ ήταν όντως εξαιρετική η εκπομπή του.