Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2007

Luscious Life

Δεν είναι ψέμα το ότι ο σημερινός μας καλεσμένος θυμίζει κάποιον αγαπημένο σε όλους τραγουδιστή. Πολύ. Αλλά πάρα πολύ όμως! Αν και δε θέλω να σας πω ποιον [να κρατάμε και το σασπένς βρε αδερφέ!], πρέπει να ομολογήσω πως με τέτοιου είδους ομοιότητες δεν έχω κανένα πρόβλημα, όσο κι αν πουν κάποιοι ότι πρόκειται περί μίμησης. Αν βρισκόταν κάποιος με ικανή φωνή, που να 'μιμούνταν' πχ τον Billy Mackenzie τότε fine by me.

Ο Καναδός (I know, I know..) Patrick Watson λοιπόν, έχει τόσο υπέροχη φωνή και ο δίσκος του με τίτλο Close To Paradise είναι τόσο καλός, που θα τον λατρέψετε σίγουρα μετά το αρχικό σοκ, αν του δώσετε μια ευκαιρία.. Εγώ ήδη του έχω συγχωρήσει το ότι έχει ονομάσει και το συγκρότημά του Patrick Watson, υπάρχει κανείς άλλωστε σ'αυτό το χώρο που να μην είναι λίγο ή πολύ ψώνιο?

Άντε Patrick, πολύ στις καλές μου με πέτυχες σήμερα..


patrick watson - luscious life

patrick watson - the storm




Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την ακρόαση του δίσκου του/των patrick watson ήταν να ξανακούσω το παρακάτω εκπληκτικό τραγούδι από το πρόσφατο παρελθόν, για προφανείς επίσης λόγους.. Τι να απέγινε άραγε αυτή η ψυχή..

jacob golden - jesus angelina

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου θύμισες αυτό που λέγανε για τους porcunpine tree ότι θυμίζουν τους pink floyd, ώσπου το συγκρότημα απάντησε "ξέρετε πολλούς που να θυμίζουν τους pink floyd?" Ωραία κομμάτια...

WinterAcademy είπε...

είπαμε, talent borrows, genius steals.. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά, όσο πιο σημαντικός τραγουδιστής είσαι, τόσο πιο πολλούς επηρρεάζεις.

το τραγούδι του jacob ήταν από ένα cd του uncut πριν 4-5 χρόνια, και θυμήθηκα πόσο ωραία cd είχε τότε το uncut, και πόσους καλλιτέχνες έμαθα από αυτό. τώρα πλέον ούτε από τη ζελατίνα δεν τα βγάζω τα cd του.