Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

Girls In The Back

Τις τρεις ημέρες που έλειψα, κι ενώ εσείς είμαι σίγουρος υποθέσατε ότι ταλαιπωρούσα την πίστα του Σαμονί, εγώ δυστυχώς ήμουν αρρωθτούληθ, στο χωριό μου, χωρίς ίντερνετ και χωρίς μουσική (καλά ας μην κλαίγομαι άλλο, προτίμησα να γεμίσω το κινητό μου με επεισόδια του sex and the city και του desperate housewives παρά με μερικές δεκάδες άλμπουμ είναι η αλήθεια..).

Το πιο συγκλονιστικό που μου συνέβη λοιπόν μια που (δε) ρωτήσατε, ήταν ότι ο πατέρας μου είπε σ'εμένα και στην αδερφή μου ότι άνοιξε DIΑ σούπερ μάρκετ στο χωριό μας (συγγνώμη αλλά αυτό θα ήταν ΓΕΓΟΝΟΣ για το χωριό μου), ώσπου σε άλλη άσχετη συζήτηση η μητέρα μου μας είπε ότι το παραδίπλα μπακάλικο από το σπίτι μας που είχε κλείσει, το νοίκιασε και το ξανάνοιξε η συμμαθήτρια της αδερφής μου, η Ντία, η κόρη του παπά!

Οπότε:
1. καταλαβαίνετε νομίζω πως βγαίνουν τα ανέκδοτα!
2. καταλαβαίνετε επίσης ότι κατουρήθηκα επάνω μου, κι αυτό ΔΕΝ έγινε λόγω ακράτειας και προχωρημένης ηλικίας κλπ, κι αν σκεφτήκατε κάτι τέτοιο τότε είστε πολύ κακοί άνθρωποι!
3. καταλαβαίνετε τέλος ("η Ντία, η κόρη του παπά") πως το χωριό μου είναι το χωριό της Ζουμπουλίας!

Και τώρα, τι τραγούδι περιμένετε ν'ακούσετε μετά απ'αυτά? Τη νύφη θα πληρώσουν οι Βρετανοί White Rose Movement από το Λονδίνο, και καλά να πάθουν που δε βάζουν μια τόση δα πληροφορία στη σελίδα ή στο myspace τους. Οι φίλοι μας λοιπόν παίζουν κάτι σαν indie / elecro / post punk or something (τι μπελάς κι αυτός με τις 'ταμπέλες'), ζωηρό, δυνατό και πολύ κολλητικό, τουλάχιστο στο σημερινό μας δείγμα που λέγεται 'girls in the back'. Ένας έξτρα λόγος να τους συμπαθήσετε είναι πως πήραν το όνομά τους από το αντιναζιστικό γερμανικό κίνημα White Rose. Και κάτι τέτοιους συμβολισμούς (του γλυκού νερού έστω) we-likey very much εδώ πέρα, αν δεν το προσέξατε!


white rose movement - girls in the back

σπόνσωρ των παιδιών είναι προφανώς η Lancome..


11 σχόλια:

enteka είπε...

τι γέλιο!
καλή βδομάδα

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή τραγική ειρωνία θα ήταν να τη λεν στο επίθετο Μαρινοπούλου...

pink panther είπε...

Apo paromoia gegonota allo tipota.
H giagia mou paraponietai pou den pleko k exo synexeia ta akoustika sta aytia!Whatever...
Poly kalo to "Kick"!

WinterAcademy είπε...

καλή βδομάδα people!

η αλήθεια είναι ότι η αδερφή μου μου είπε ότι εκτός από το ότι ήταν tres αχονάμπλ, τη δεσποινίδα Ντία δεν την λες και ιδιοφυία (καταρχήν δεν εκμεταλλεύτηκε καθόλου το όνομά της και το μπακάλικό της το ονόμασε Εξπρές something..) anyway..

εννοείται ότι πρέπει να ασχοληθείς με το πλέξιμο, έχει δίκιο η γιαγιά σου! τι, δεν ξέρει αυτή, ο keanu και ο brad, που πλέκουν όλοι μανιωδώς, και ξέρεις εσύ??

Sadie είπε...

Poli me arese to groupidi! :D

WinterAcademy είπε...

ma exei a yah yah yah yah mesa, pws na mh s'aresei???

Sadie είπε...

Bale kai to eyeliner... Toso problepsimi e? :D

Sadie είπε...

To London's mine tha evaza egw pantws gia katebasma. (logw latreias sti Londra... <-- akoma pio problepsimi ayti ti fora!)

Ok...stamataw...

WinterAcademy είπε...

ω κανατε και το απαραιτητο research βλεπω αγαπητη μου

Sadie είπε...

Kala, pistepsate pote pws apla skanarw grigora grigora to blog sas kai sta megala kefia katevazw to katitis mou?
Peftei meleti, kyrios!!!

WinterAcademy είπε...

ορίστε βρε μαριέττα, είναι μελετηρή η νεολαία μας τελικά, λύσαξες με τα καημένα τα παιδιά, άστα επιτέλους στην ησυχία τους!!