Δευτέρα, Ιανουαρίου 08, 2007

Dog Problems

Μια εντελώς υπεραπλουστευτική ψυχαναλυτική θεωρία του πωπού (η οποία πολύ με βολεύει) υποστηρίζει πως ο καθένας μας είναι είτε cat person είτε dog person. Οι σκύλοι είναι πιστοί και υπάκουοι, θέλουν να σε ευχαριστούν και να σε υπηρετούν, οπότε εάν είσαι dog person αυτό σημαίνει ότι σου αρέσει να είσαι στο κέντρο της προσοχής, να ζητάς και να παίρνεις μόνο από τους άλλους (κυρίως την αγάπη τους).. ενώ οι γάτες είναι εντελώς το αντίθετο, τις ταϊζεις και σου βγάζουν τα νύχια τους, τρίβονται πάνω σου ώσπου να ικανοποιήσεις το καπρίτσιο ή την επιθυμία τους κι έπειτα σε παρατάνε χωρίς καμία ευγνωμοσύνη, οπότε εάν είσαι cat person αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα υπέροχο, γενναιόδωρο πλάσμα που του αρέσει μόνο να δίνει στους άλλους (κυρίως την αγάπη του), χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα. Το ότι ενστερνίζομαι πλήρως την παραπάνω θεωρία, είναι νομίζω προφανές (αλλιώς σιγά μην την ανέφερα..)

Ως cat person λοιπόν, δε μπορώ να πω ότι ταυτίστηκα με τους σημερινούς μας καλεσμένους, τους The Format από την Αριζόνα, και τα σκυλοπροβλήματά τους. Σκύλο θέλανε, καλά να πάθουν. Άσε που το όνομά τους μου υπενθυμίζει συνεχώς το αναπόφευκτο format (geeky comment, sorry) που με κυνηγάει εδώ και μήνες και όλο το αποφεύγω..

Από το 2002 λοιπόν το παλεύουν οι φίλοι μας, και με το περυσινό ομώνυμο άλμπουμ τους μάλλον θα γνωρίσουν την αναγνώριση που τόσο (πόσο?) διακαώς επιθυμούν..

Α! και κάτι ακόμη. Αν και συνήθως δεν αναφέρομαι στα sites των συγκροτημάτων που παρουσιάζω, εδώ ας σας γλυτώσω από τον κόπο της αναζήτησης, διότι το site τους είναι υπέροχο και πανέξυπνο! Και σιγά τον κόπο, μιλάμε για το theformat.com


the format - dog problems


πανέξυπνο ΚΑΙ το video..

3 σχόλια:

Annabooklover είπε...

Νομίζω ότι τα'χεις μπερδέψει. Εγώ ήξερα ότι τα dog persons είναι βασικά "Πιστά που τρελλαίνονται για την αλητεία μόνο κ μόνο για να μπορούν να γυρίσουν κ να κουνήσουν την ουρά τους με λατρεία στα αγαπημένα τους πρόσωπα" όπως έχει κι ένας φίλος (Αθήναιος).
Κι εμένα μου α΄ρσει αυτή η θεωρία και είμαι αθεράπευτα dog person.
Το τραγούδι ωραίο!

WinterAcademy είπε...

οχι οχι οχι αγαπητή μου, δεν το εννοούσα έτσι!

dog person = ο ΚΑΤΟΧΟΣ του dog, o dog lover (με την καλή έννοια ε?) όχι αυτός που ταυτίζεται με τον dog ως χαρακτήρας ή συμπεριφορά! μια χαρά είναι τα σκυλάκια (λέμε τώρα..)

πάντως εσύ είσαι η εξαίρεση lol

Xilaren είπε...

cool! cat people, all of us!

x