Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2008

The Devil's Crayon

Το σημερινό τραγούδι είναι τόσο καλό που πραγματικά σκέφτηκα να το διακόψω στη μέση και να το ανεβάσω μόλις το πρωτάκουσα, λίγα λεπτά πριν.. Προφανώς δεν είμαι μόνο εγώ που ενθουσιάστηκα ακούγοντας τους Wild Beasts από το Leeds, αλλά και οι ιθύνοντες της Domino, μιας από τις μεγαλύτερες πλέον ανεξάρτητες Βρετανικές εταιρείες, η οποία τους ενέταξε στο δυναμικό της, και μέσω της οποίας κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο Limbo, Panto. Όχι ότι ο ήχος τους δεν είναι δυναμικός και ολόφρεσκος.. είναι όμως τα εκπληκτικά οπερετικά φωνητικά του Tom Fleming [μπασίστα του γκρουπ, ενώ κανονικός τραγουδιστής είναι ο Hayden Thorpe] που κλέβουν όλες τις εντυπώσεις από την πρώτη ακρόαση. Φανταστείτε κάτι μεταξύ Antony και Morrissey! Τα ξαναλέμε αφού ακούσουμε και το άλμπουμ..


wild beasts - the devil's crayon [box]


lastfm.png hypem.png skreemr.jpg insound.png wiki.png myspace.gif elbows.png

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Με όλα αυτά τα ωραία που έγραψες είπα να το ψάξω για να το ακούσω, εκεί που έφτανε στο 50% και καθώς ψαχούλευα τους σκληρούς το βρήκα χωμένο σε κάποιο φάκελο. Έχει χαθεί η μπάλα!

gsus είπε...

sifounas

Ανώνυμος είπε...

gay friendly group me poly asteia fonitika..pragmatika asteia fonitika me epiasan ta gelia

elafini είπε...

Οι κιθάρες της εισαγωγής θα έκαναν πολλούς να ζηλεύουν για το πως μερικές επαναλαμβανόμενες νότες σε κάνουν να πατάς το repeat ξανά και ξανά, κερδίζοντας, για μένα τον τίτλο μιας από τις καλύτερες εισαγωγές που έχω ακούσει...το ίδιο ισχύει και για ολόκληρη την ενορχήστρωση, ειδικά με τις δεύτερες φωνές σε falseto (μήπως αυτό εννοείς "αστείο" ανώνυμε;)να συνεργούν αντιστικτικά στο εξαιρετικό σύνολο.


υ.γ. μεταξύ του φτηνού σαρκασμού και της ασχετοσύνης, μέχρι της ικανότητας δημιουργίας μιας περίτεχνης νεορομαντικής pop, όπως αυτής των Wild Beasts, η απόσταση είναι τεράστια (ανώνυμε)..το ποιός το καταλαβαίνει , είναι άλλο θέμα ;)

Καλό ΣΚ

Ανώνυμος είπε...

Σύμπτωσις απόψεων (περί wild beasts-και άλλων-ο λόγος) http://backtomono.wordpress.com/2008/06/12/eight-from-the-mags-a-break-until-vernikos-sequel/

Stratos Bacalis είπε...

Ki emena mou aresan poly!!! Olo to album leme!

WinterAcademy είπε...

κυριες και κυριοι ευχαριστω για τα σχολια, τον καθενα για διαφορετικους λογους [και ο νοων νοειτω]

Ανώνυμος είπε...

epimenw ta fonitika einai fovera asteia...kyra elafini mou mipws na xanakouseis ta vinylia sou apo classix nouveaux kai associates gia na deis ti tha pei dimiourgw neoromantiki atmosfaira?..estw kai to avalon twn Roxy..
oso gia to falseto allou oi eironies sou...o typos einai karikatoura
anthony & klaus nomi otan itan 12 xronwn..