Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2008

I'm Sorry, But I'm Beginning To Hate Your Face

Το ξέρετε τώρα πια, ένας τέτοιος τίτλος από μόνος του είναι αρκετός για να τραβήξει την προσοχή αυτού του blog. Όταν όμως πρόκειται και για ένα καταπληκτικό noisepop τραγούδι, τόσο το καλύτερο. Και πράγματι το άσμα με τον έξοχο τίτλο 'Λυπούμεθα, αλλά η φάτσα σας έχει αρχίσει να μας τη σπάει κάπως' είναι όλα όσα περιμένετε κι ακόμη περισσότερα. Jangly guitars, καλά κρυμμένα hooks, πανέξυπνοι στίχοι [δε μιλάμε για αγάπη.. δε μιλάμε για σεξ.. δε μιλάμε για όνειρα.. δε μιλάμε για σένα.. δε μιλάμε για μένα.. δε μιλάμε για μας.. δε μιλάμε για εκείνον.. δε μιλάμε για τίποτε απολύτως..] και, το καλύτερο, όσο πλησιάζει προς το τέλος του, η ολοφάνερη επιρροή ενός Καναδού νεαρού κυρίου που αλλάζει τα συγκροτήματα σαν τα πουκάμισα, και μπορεί να τον στενοχωρήσαμε λίγο το 2007 αφήνοντάς τον έξω από τη λίστα μας, είμαστε σίγουροι όμως πως φέτος θα ανανεωθεί η εμπιστοσύνη μας σ'αυτόν. Το δεύτερο άλμπουμ των Eagle*Seagull από το Lincoln της Νebraska θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, και εάν περιέχει κι άλλα τέτοια τραγούδια θα ξανακούσετε σύντομα γι'αυτούς.


Eagle*Seagull - I'm Sorry, But I'm Beginning To Hate Your Face [box]

lastfm.png hypem.png youtube.png skreemr.jpg insound.png wiki.png myspace.gif elbows.png

5 σχόλια:

mystery falls down είπε...

Αν το "Your beauty is a knife I turn on my throat" (που θύμιζε έντονα Wolf parade) τους χάρισε αναγνωρισιμότητα, με το "I'm sorry, but I'm beginning to hate your face" θα αγγίξουν την επιτυχία. Ελπίζω ο δεύτερος δίσκος τους να είναι καλύτερος από τον (ιδιαίτερα αξιόλογο) προηγούμενο.

Αναμένεται φέτος νέα κυκλοφορία από Handsome furs και σύμφωνα με τον Spencer Krug και από τους Swan Lake. Ίσως και από Sunset rubdown

stereonova είπε...

xronia sou polla kai kala !

WinterAcademy είπε...

1. ολους τους ξερεις πια εσυ?? lol

2. θενξ mike. ολο κ καποιο social network θα το μαρτυρησε υποθετω.. αυτη τη στιγμη, με 38,5 πυρετο για 5η μερα δεν τα κοβω κ για τοσο πολλα τα χρονια μου αλλα οσο ζω ελπιζω..

mystery falls down είπε...

Τα περισσότερα από όσα παρουσιάζεις όχι.

Same day (mine, yours and the leak of Destroyer's 'Trouble in dreams')

http://www.megaupload.com/?d=Q0BUD40T

Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, αγάπη, θαυμάσιες στιγμές, όμορφες εκπλήξεις, εξαίσιες αναμνήσεις, βόλτες, εμπνευσμένες μουσικές και αμέτρητα χαμόγελα!

Περαστικά!

WinterAcademy είπε...

σ'ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ για τις ευχες κ για το υπεροχο δωρο

να'σαι καλα