Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

Last Stand

Είστε αμετανόητοι φίλοι των Jesus and Mary Chain και το φετινό άλμπουμ των Raveonettes δε σας ικανοποίησε? α. φτού σας! [που θα πείτε κακή κουβέντα για τους raveonettes] β. για ρίξτε μια ματιά στους κυρίους Manhattan Love Suicides από τη Βρετανία.. Δεν είναι εντελώς κύριοι για την ακρίβεια, καθώς τα φωνητικά έχει αναλάβει μία δεσποινίδα που ακούει στο όνομα Caroline. Στις επιρροές τους στο myspace δεν κρύβουν απολύτως τίποτε, The Jesus And Mary Chain , The Velvet Underground , Nico , Lou Reed , Sonic Youth , Galaxie 500 , My Bloody Valentine, και τα λοιπά, και τα λοιπά, μπήκατε στο νόημα νομίζω.. Το last stand κυκλοφορεί ΚΑΙ αυτό από την cloudberry records, την εταιρεία - σανίδα σωτηρίας για τους σκληρά εργαζόμενους bloggers


manhattan love suicides - last stand

5 σχόλια:

mystery falls down είπε...

"Since you have gone I don't know what time is at all"

Ελπίζω η επιστροφή σου να μας εκπλήξει. Πάντως, το ότι κυκλοφόρησε το "Foam hands" από το νέο δίσκο των Destroyer είναι λόγος για post. Μεταξύ άλλων στο "Trouble in dreams" θα περιέχεται το "Shooting rockets", το οποίο υπήρχε στο "Beast moans" των Swan lake (και αυτοί κυκλοφορούν νέο δίσκο, όπως και οι Sunset rubdown&οι Wolf parade). Και πριν από όλους oι Hello, blue roses.

ΥΓ. Ωραίοι οι Manhattan loves suicides.

WinterAcademy είπε...

παντως καλυτερα να σε προετοιμασω απο τωρα [τα υπογλωσσια γρηγορα! lol] πως οι s.r. ΔΕΝ θα είναι στα καλυτερα μου φετος.
ελπιζω λοιπον να μου μιλας και να με παιζεις και το 2008 :)

mystery falls down είπε...

Ελπίζω μόνο να μην επηρεάστηκες από την κριτική του mic (θα αναγκαστώ να μηνύσω τον Καραμπέαζη για συκοφαντική δυσφήμιση). Χα χα!

Ούτε στη δική μου θα βρίσκεται το "Random spirit lover" (μακάρι να το πιστέψει, αν και αμφιβάλλω).

mystery falls down είπε...

(Τα υπογλώσσια τα έχω έτοιμα σε περίπτωση που απουσιάζουν και οι Radiohead)

WinterAcademy είπε...

1. ε οχι κ να λειπουν οι radiohead!!

2. nope, δεν τη θυμαμαι την κριτικη, αλλα θα σπευσω να τη διαβασω

3. τι εγινε κ δε μου ηρθαν με mail τα σχολια σου? τι εχει παθει [παλι] ο ρημαδοblogger? πρωτα τα εκνευριστικα popups κ τωρα αυτό!!!