Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2007

BW Hair

Άσπρα μαλλιά, μ' αρέσουν τα άσπρα σου μαλλιά. Μαύρα μαλλιά, μ'αρέσουν τα μαύρα σου μαλλιά.. Όχι, δεν είναι τα ναρκωτικά που λέγαμε, είναι, πάνω κάτω, οι στίχοι του σημερινού μας τραγουδιού. Λέγεται BW Hair, το boy/girl ντουέτο που το ερμηνεύει λέγεται bear cat [για όνομα!] και μας έρχονται από τη Νέα Ζηλανδία. Ορίστε, μόνο η Αφρική μας έχει απομείνει τελικά.. Τα τραγούδια τους ελπίζουν να τα κυκλοφορήσουν σε cassingles!!


bear cat - BW Hair

4 σχόλια:

gsus είπε...

Πρέπει από του χρόνου να απαγορευθεί η χρήση της λέξης "αρκούδα" στα ονόματα των γκρουπ. Δια παντώς.

Unknown είπε...

Kukloforoun akoma kala pragmata apo to niou zilant;
take care!!!

Ανώνυμος είπε...

Cassingles: αυτό κι αν είναι deja vu...
Έχω ένα των Garbage (4-track sampler) από το Version 2. και ένα του Jay-Z (το "Sunshine" με την Foxy Brown και τον Babyface).
Λυπάμαι να τα πετάξω.
Από την άλλη πρέπει να είναι τα πιο άχρηστα αντικείμενα αυτή τη στιγμή στο σπίτι...
Gadget value.
Καλημέρα Winter

WinterAcademy είπε...

@g : θυμήσου ότι είχα κάνει ολόκληρο αφιέρωμα σ'αυτά τα συγκροτήματα. Είναι όντως π.ά.ρ.α. πολλά έχεις δίκιο

@c : να πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι και πολλά καλά άλλα πράγματα απο'κει, δεν ήταν και ποτέ το άκουαφόρτε μου η Ωκεανία γενικότερα..

@g : θα αστειεύεσαι ότι θα τα πετάξεις! αυτά θα έχουν κάποτε και μια συλλ. αξία, σε αντίθεση με τα κωλοcds [εγώ έχω 3-4, με αγαπημένο μου ένα των smiths βέβαίως βεβαίως..].

Η αλήθεια είναι πως πέρασα τις τελευταίες μέρες [μην πω βδομάδες] καταγράφοντας τη συλλογή μου από smiths/morrissey, και έχω φτάσει αισίως τα 101 τεμάχια. Κάποτε θα κάνω ένα post για τον Moz αλλά θέλει πολύ δουλειά, ίσως στα 50κοστά του γενέθλια, lol