Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

Andy

Επειδή με αρκετή ζάχαρη σας έχουμε πασπαλίσει τελευταία και όχι τίποτις άλλο, θα μας περάσετε και για φλώρους [με την 80s ερμηνεία της λέξεως όμως..] σήμερα φιλοξενούμε ένα καθαρόαιμο, indie μεν, rock δε, συγκρότημα, κατευθείαν από την καρδιά της Νέας Υόρκης, το Brooklyn. [τώρα που το καλοσκέφτομαι όταν μετακόμισε εκεί η Μιράντα του Sex and the City οι υπόλοιπες πολύ ξύνισαν, οπότε δε θα πρέπει να είναι ούτε ακριβώς στην καρδιά της πόλης, ούτε ιδιαίτερα hip περιοχή, αλλά ας κάνουμε τα στραβά μάτια..]

Οι The Affair λοιπόν σίγουρα δεν προδιαθέτουν για τον ήχο τους με το όνομα που διάλεξαν. Το πολύ καλό ντεμπούτο άλμπουμ τους λέγεται yes yes to you, απ'όπου ακούμε το τραγούδι που η θεά Kali [καλά, θεά δεν την λες, από τη φωτογραφία τουλάστιχον, αλλά μία άλφα φωνή τη διαθέτει] αφιερώνει στο φίλο της τον Andy.

Τώρα, φταίει ότι μοιάζουν τα ονόματα, φταίει που στο ρεφρέν λέει το όνομα τρεις φορές... νομίζω ο Andy θα'κανε πολύ ταιριαστό ζευγάρι με μια Candy από το παρελθόν..


αν λυπηθήκατε λοιπόν τόοοοοσο πολύ που διαλύθηκαν οι pretty girls make graves [ναι εσείς οι 32 που ήσασταν στη συναυλία τους στο vilka sound stage] τότε ίσως αυτό σας απαλύνει τον πόνο..

the affair - andy

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Loipon mallon prepei na kanoume mplouzakia pou 8a lene,''hmoun kai egw sto vilka''. Vevaia an kai adeio to magazi egw mia xara to euxaristi8hka to live,ase poy den hksera kai tis kaito,oi opoies htan aristes kai kanane thn ekplhksh.

WinterAcademy είπε...

μπράβο, και μένα πιο πολύ αυτές μου άρεσαν. πάντως, δε θυμάμαι που είχε πιο λίγο κόσμο, εκεί ή στους radio4?