Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2006

Μια Μικρή Παρασπονδία..

Μετά το χτεσινό ποστ - υπερπροσφορά του καταστήματός μας, θα μας επιτρέψετε σήμερα ελπίζω, την τελευταία ηλιόλουστη ημέρα του 2006 (?), μια μικρή παρασπονδία, καθώς κοσμοϊστορικά πράγματα συμβαίνουν, και οι αναγνώστες μας δεν πρέπει να μείνουν στο σκοτάδι.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Επιτέλους η Britney χώρισε τον τρε αχονάμπλ ζιγκολό του γλυκού νερού. Τώρα.. Κάμερον, γλυκιά μου, σε συμπαθώ κλπ, αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον..
2. Με αυτές τις συγκλονιστικές εξελίξεις μέχρι και ο Louis Armstrong αποφάσισε να επιστρέψει στη δισκογραφία.. ναι.. από το υπερπέραν.. (κάποιος κάνει περισσότερη παρέα απ'ότι θα'πρεπε με τον 2pac εκεί πάνω νομίζω..)
3. Η δε Madonna, πάντα υποψιαζόταν ότι ο αχονάμπλ ήταν ο λόγος που η Britney δεν κόλλησε τελικά με την Καμπάλλα, οπότε έχει έναν λόγο να χαίρεται. Μου'στειλε λοιπόν για μια πρώτη παγκόσμια μετάδοση το νέο της βίντεο, με το οποίο ελπίζει σ'ένα Χριστουγεννιάτικο #1 στην Αγγλία. Με ξόρκισε δε, να το δω ως το τέλος, το γιατί δεν το ξέρω.. λες και δε θα το'κανα ο ορκισμένος φαν..




4. Είπαμε γλυκιά μου, το θέλεις το #1 δε λέω, αλλά να βάζεις τώρα λυτούς και δεμένους για να αποδείξεις ότι είσαι 8η ξαδέρφη της Καμίλλας δεν το βρίσκω δεοντολογικό. Τι? θέλεις να την κάνεις και βασίλισσα? Καλά, ότι πεις..


doghorse - camilla queen

(αντε σας αφήνω τώρα, αρχέζουν και οι ειδήσεις στο star όπου να'ναι.. καλή βδομάδα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: