Τετάρτη, Νοεμβρίου 15, 2006

47th Thessaloniki International Film Festival

Η Χειμερινή Ακαδημία σας ενημερώνει πως για τις επόμενες 10 ημέρες, (και ως την εμφάνιση του θεού στις 27/11 ) μετακομίζει στα υγρά σοκάκια του λιμανιού για άλλο ένα Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Αν και θα υπάρχουν -ελπίζω- καθημερινά posts αυτά θα αφορούν κυρίως τις ταινίες που θα βλέπουμε.


Ξέρετε βέβαια, το site του φεστιβάλ, με το πρόγραμμα και την αναλυτική παρουσίαση των ταινιών κλπ. Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως ένας καλός σας φίλος έβγαλε κάλους στα δαχτυλάκια του και σακούλες στα ματάκια του για να συγκεντρώσει τις παρακάτω πληροφορίες από το www.imdb.com σ'ένα σούπερ βολικό excelάκι γι'αυτούς που θέλουν και μια δεύτερη γνώμη γι'αυτό που θα δουν, πριν το δουν.

You're Welcome!



Για όσους βέβαια δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το Φεστιβάλ (φτου σας!) επέλεξα την τακτική των καναλιών στο διάστημα των αρχών Ιανουαρίου. Yep! επαναλήψεις! Όχι βέβαια τραγουδιών, αλλά συγκροτημάτων, καθώς θα παρουσιάσουμε διαφορετικά τραγούδια από ονόματα που ήδη παρουσιάσαμε και προκάλεσαν ένα κάποιο ενδιαφέρον. Γιατί για σας δουλεύουμε εδώ, τους τεμπέληδες μουσικούς εξερευνητές...

Για αρχή ένα ακόμη θεϊκό τραγούδι από τον φίλο που μας έδωσε τον τίτλο του blog:

billy mackenzie - blue it is

Δεν υπάρχουν σχόλια: