Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2009

WinterAcademy's Summer Holiday

Αγαπητό ημερολόγιο

καιρό έχω να σου γράψω είναι η αλήθεια.. Πολλά συνέβησαν από την προηγούμενη φορά, κι όμως.. αισθάνομαι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.. Δε μ'έχει πιάσει ακόμη κατάθλιψη τώρα που τέλειωσαν οι διακοπές, what's wrong with me? Τέλος πάντων, ας σ'ενημερώσω για τα τεκταινόμενα, δεν έχασες και πολλά βέβαια..






Όπως ήδη έχεις καταλάβει ξαναπήγα για τρίτη σερί -σχεδόν- φορά στο Βερολίνο. Αυτή τη φορά δεν είχε σχεδόν καθόλου κουλτούρα το ταξίδι [παρά μόνο αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση Le Corbusier στο Martin-Gropius-Bau], μόνο χαλαρές βόλτες με το ποδήλατο, κάποια βασικά αξιοθέατα μέσα από τα μάτια αυτών που πήγαιναν για πρώτη φορά, απογοητευτικές εκπτώσεις, πολύ και καλό φαγητό [και φυσικά αδυνάτισα ακόμη πιο πολύ, με ξέρεις τώρα..], η καθιερωμένη τσάρκα στα δισκάδικα, ο παρανοϊκός καιρός, τα γνωστά..


Αφού τα κατάφερα και δεν πήγα στο Melt Festival καλά να πάθω που πέτυχα την εβδομάδα που δεν έγινε απολύτως καμία συναυλία στην πόλη. Α! όχι και καμία τώρα που [δυστυχώς] το θυμάμαι..

The Candy Twins - Bang Bang Club - Berlin, 22.7.2009


Κι εκεί που το pollstar δε δείχνει τίποτε ενδιαφέρον [εκτός αν θεωρείς ενδιαφέρουσα τη Lady GaGa και τους U2] ένας τοπικός οδηγός στέλνει τη διάθεση και τις προσδοκίες στα ύψη: οι Northern Portrait live στο Bang Bang Club!! Περαιτέρω έρευνες αποδεικνύονται άκαρπες. Καμία πληροφορία, μέγα μυστήριο. Τελικά οι Δανοί φίλοι μου εμφανίστηκαν το ίδιο βράδυ στο Λονδίνο και απέμεινε το support group, οι Βρετανοί indiepoppers The Candy Twins να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Δύσκολη αποστολή.. Όπως δύσκολο είναι στα πενήντα σου να παίζεις indiepop, όχι ακριβώς πρωτοκλασάτη είναι η αλήθεια, σε κοινό τεσσάρων ατόμων.. ΟΚ, κατά τη διάρκεια της 'συναυλίας' ήρθαν και άλλοι έξι, αλλά να προτρέπεις και σε sing-along πάει πολύ..

Τι να κάνουμε, κάθε πέρσι και καλύτερα από συναυλιακή άποψη, ακόμη και στο Βερολίνο. Ελπίζω οι Tarwater να μας αποζημιώσουν για όλα..

Έπειτα όμως ακολούθησε μια εβδομάδα ξεκούρασης σ'ένα όμορφο ελληνικό νησί και είχα την ευκαιρία να ξανακούσω μερικά φετινά άλμπουμ μακριά από το άγχος των νέων κυκλοφοριών: το νέο αριστούργημα των Wild Beasts, το τελευταίο του Patrick Wolf [εγγύηση], ηλιόλουστη pop από τους JJ, το πολύ καλό άλμπουμ των Cold Cave [thanx mhulot], καθώς και το θαυμάσιο άλμπουμ του Paul Banks.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι [απαραίτητες] παλιές κασέτες - φαντάσματα του παρελθόντος, οι στροφές είναι λιγότερο βαρετές όταν τα ηχεία παίζουν dirty epic, το ηλιοβασίλεμα πιο μαγικό με το find the river..











Εβδομάδα #3, επιστροφή στην πόλη. Αναδιοργάνωση και νέα σχέδια. Τι νέα δηλαδή, οι ίδιες αποφάσεις ξανά και ξανά, θα μετακομίσω στο κέντρο, θα μάθω να μαγειρεύω, θα πάρω ποδήλατο..

Αυτά για φέτ.. για την ώρα, θα τα πούμε σύντομα, το υπόσχομαι.. Εντάξει, δεν το ξέχασα, ορίστε και η καρτ ποστάλ με τα τραγούδια του καλοκαιριού..


5 σχόλια:

enteka είπε...

μια χαρά και φέτος!

:)

WinterAcademy είπε...

μια χαράδρα! lol

gsus είπε...

πού είναι αυτό το αμμούδι γιατί έπαθα διάστρεμα φέτος από την κατάβαση στις παραλίες με τις κροκάλες. [σταμάτα να βάζεις φωτό σου, σε λίγο θα κάνεις και fbook].

WinterAcademy είπε...

-καλα δεν το λες και αμμουδι..
-λευκαδα
-και ποιος ειπε οτι ειμαι εγω?
-και ποιος ειπε οτι δεν εχω fb?

Ανώνυμος είπε...

fak..o mylos!!!

Πολ.