Τρίτη, Απριλίου 14, 2009

Stand In A Line

Οι Rubies είναι ένα ντουέτο κοριτσιών από την Καλιφόρνια, η Simone και η Terri οι οποίες μάλιστα υπήρξαν μέλη των Call and Response. Ο χαρακτηρισμός "pop - disco - folk" δεν ξέρω αν ταιριάζει στον ήχο τους καθώς το καταπληκτικό Stand In A Line είναι το μόνο τραγούδι τους που έχω ακούσει. Ξεκινά με μια γλυκιά pop μελωδία και αιφνιδιάζει τον ακροατή με ένα απίθανα γοητευτικό funky ρεφρέν με αποτέλεσμα να γίνεται έντονα κολλητικό, όχι όμως με τον ενοχλητικό τρόπο που σου -μου- συμβαίνει συνήθως.. Το ντεμπούτο άλμπουμ των κοριτσιών λέγεται Explode From The Center.


Bedroom disco, danceable folk, gentle funk and lost love laments; these are just a few facets of Rubies. Their debut LP, Explode From The Center is out now from Telle Records. Simone and Terri used to be members of Call and Response.

Rubies - Stand In A Line [box]


lastfm.png hypem.png skreemr.jpg insound.png myspace.gif elbows.png

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε..πως έγινε τώρα αυτό;; Μπερδεύτηκαν τα κομμάτια! :P Στην αρχή σχεδόν δεν έδινα σημασία καθώς σέρφαρα αλλά μετά το ρεφρέν δεν μπορούσα να πάρω τα..αυτιά μου(;). Βέβαια λίγο με ξενερώνει το γλυκανάλατο του υπόλοιπου κομματιού αλλά σε κάνει να περιμένεις για το best part! Ειδικά στην γέφυρα νομίζεις πως ακούς τελείως διαφορετικό τραγούδι. Μπράβο στις κοπελιές, θα τις βάλω στα υπόψη.

Σ'ευχαριστώ για την πρόταση. Καλή συνέχεια.