Τρίτη, Απριλίου 15, 2008

Brigitte Bardot

Έχετε μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, ή έστω, έχετε αστεία φάτσα, είστε δηλαδή super sexy. Σας αρέσουν τα πιασάρικα, γεμάτα ενέργεια τραγούδια που σας κάνουν όχι μόνο να σκέφτεστε αλλά και να κουνιέστε. Έχετε συνεχώς την επιθυμία να νιώσετε ελεύθεροι, είτε αυτό αφορά στο να τραγουδήσετε όσο πιο δυνατά μπορείτε στο μετρό, είτε στο να φορέσετε ότι κουρέλι και παρτάλι θέλετε κατά τη βραδινή σας έξοδο. Πιστεύετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι το να περνάτε καλά, ακόμη κι αν αυτό συνίσταται στο να κλαίτε μόνοι σας σ'ένα σκοτεινό δωμάτιο. Θέλετε να σταματήσετε να υπολογίζετε τη γνώμη των άλλων και ν'αφήσετε τον πραγματικό εαυτό σας να τρέξει ελεύθερος σαν ένα baboon που το'σκασε από το κλουβί του...

Αν σας συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, θέλουν να μας πουν οι Creature από το Μοντρεάλ του Καναδά, τότε πολύ τους αρέσετε και σας θεωρούνε φίλους τους καρδιακούς..

Ίσες δόσεις pop, funk και post punk, χορευτική διάθεση, fun χωρίς όρια, και εκνευριστικά πολλή θετική ενέργεια λοιπόν, από τα δύο αγόρια και τα δύο κορίτσια των Creature και το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο No Sleep At All. Το hit του δίσκου είναι το ξεσηκωτικό Brigitte Bardot.


creature - brigitte bardot [box]


lastfm.png hypem.png skreemr.jpg myspace.gif elbows.png

2 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Με περιγράφει τόσο καλά η πρώτη παράγραφος... αλλά όχι και μπαμπουίνος βρε παιδί μου! :-P

WinterAcademy είπε...

εγω παλι μονο με το σκοτεινο δωματιο ταυτιστηκα..