Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

A Purpose To My Sins

Πάει και τέλειωσε, την επόμενη φορά που θα πάω στο IKEA θα καταθέσω αίτηση για να φέρουν Σουηδικό εμφιαλωμένο νερό στο κατάστημα τροφίμων. Τα'χω δοκιμάσει όλα, τα κεφτεδάκια, το σολωμό, τις γαλέτες, τα [υπέροχα] πατατάκια, το αλάτι με γεύση λεμόνι.. όλα σας λέω!.. χωρίς κανένα αποτέλεσμα βεβαίως.. ποτέ μου δεν κατάφερα να γράψω ένα pop τραγούδι της προκοπής · έχω πλέον καταλήξει ότι πρέπει να φταίει το νερό..

Στην περίπτωση των Danish Daycare, δηλαδή του Daniel Jonsson από το Malmö της Σουηδίας [για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα γίνεται ειδική αναφορά στο ότι είναι Σουηδός παρά το όνομά του συγκροτήματος, σε κάθε άρθρο που θα διαβάσετε γι'αυτόν] φταίνε λιγάκι και οι New Order.. Το άλμπουμ του με τίτλο A Story Of Hurt κυκλοφορεί σε ένα μήνα από σήμερα..


Danish Daycare is the solo project by Daniel Jonsson [former member of Swedish groups Eyedrop & Emerald Park] from Malmo. The brilliant New Order-ish debut single 'A purpose to my sins' is out now, with a full album 'A Story Of Hurt' to follow next month..


Danish Daycare - A Purpose To My Sins [div]


lastfm.png hypem.png insound.png myspace.gif elbows.png

10 σχόλια:

uptight είπε...

Αντί για νερό, δε ζητάς να φέρουν στο κατάστημα με τα σουηδικά προϊόντα και κανένα CD από τις μπάντες τους αντί να τρέχουμε στα amazon και τα insound;;; Μια λαζάνια με κιμά ελαφιού (κορυφαίοοοο) και μια Dungen παρακαλώ... :-D

elafini είπε...

Ελαφιού?????!!!!!!

uptight είπε...

Εμ... ναι... Φαίνεται ότι τα έχουν αρκετά πρόχειρα εκεί πάνω πάντως.

mystery falls down είπε...

Η πρώτη παράγραφος είναι εμπνευσμένη, οπότε βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.

Αμφιβάλω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί και να μην ακούσει το "A purpose to my sins" περισσότερες από μία φορά (μέχρι στιγμής έχω φτάσει τις 14). Σχεδόν εθιστικό. Υπέροχη pop (που θυμίζει The Cure).

Stratos Bacalis είπε...

Βότκα παιδί μου, σουηδική βότκα... νερά και αηδίες... δοκίμασε και θα δεις... και έχει και γαμάτο μπουκάλι.

@ελαφίνι:ναι, αν είναι εκτροφείου, τρώμε και κανά ελαφάκι, ΟΚ? Όχι μόνο μοσχαράκια, άλλωστε είναι κοντινοί συγγενείς (λέμε τώρα) :-P

elafini είπε...

Βαρβαρότητες...πρώτα το ταίζεις, το χαιδεύεις και μετά το τρως; ντροπή σου :P

(αγαπητέ winter συγνώμη που βγήκαμε εκτός θέματος...νομίζω πάντως οτι η εξήγηση στην καλή pop βρίσκεται στη σουηδική κατάθλιψη...αντίδοτο)

WinterAcademy είπε...

απαπα, λιγες ωρες ελειψα και μου το κανατε κομμα ελληνων κυνηγων vs PETA, lol

ομολογω αγαπητη uptight πως ακομη κ οταν ετρωγα κοκκινο κρεας δε θα'μπαινα ποτε σε πειρασμο να δοκιμασω ελαφι, θα'βλεπα τον bambie συνεχως στον υπνο μου..

αγαπητε mfd, you have killed me με το σχολιο σου, για μια φορα ακομη..

βοτκα βαρια βαρια να εχω πιει.. μία φορά απ'ότι θυμάμαι

@el και η ελληνικη καταθλιψη δεν πρεπει να υποτιμαται ομως..

elafini είπε...

Καθόλου...και δυστυχώς συναντάται όλο και περισσότερο (ίσως κι όλοι να είμαστε θύματά της και γιαυτό να ξοδεύουμε ατελείωτες μοναχικές ώρες σε ακροάσεις δίσκων)
Έχω την αίσθηση όμως πως η ελληνική κατάθλιψη συνδυάζεται με αποβλάκωση, ενώ η σουηδική οδηγεί είτε σε αυτοκτονία, είτε σε ευδαιμονία (βλ.pop).

(Δεν τα λέω εγώ. Ένας γνωστός μου Σουηδός ψυχίατρος.
Και τώρα πάω να πιω μια βότκα συνοδευτική υων αμπελοφιλοσοφιών μου...χαχα)

uptight είπε...

Μα γιατί, το προβατάκι και το μοσχαράκι και το γουρουνάκι δεν έχουνε ψυχή επειδή είναι πιο άσχημα; :-D

Ανεξαρτήτως πάντως, την πρόταση για να φέρουν σουηδική μουσική στο κατάστημα σκέφτομαι να τους την κάνω... Το κομμάτι είναι θαυμάσιο, ευχαριστούμε! :-)

WinterAcademy είπε...

σωστα, γι'αυτο δεν τρωω και χοιρινο, για να μη βλεπω στον υπνο μου τον babe το γουρουνακι

οσο για την προταση σου τη βρισκω ε.ξ.α.ι.ρ.ε.τ.ι.κ.η. αλλα να την κανεις στο σουηδικο ικεα γιατι αν περιμενεις απο'δω λιγο δυσκολο να υλοποιηθει..