Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2009

Blanchard

Αν χρειάζεται τώρα να γράφω και για το ποια είναι η Hope Sandoval τότε νομίζω πως ένα θεματάκι το έχουμε αγαπητοί μου αναγνώστες. Δε λέω βέβαια, οχτώ χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία της δισκογραφική παρουσία, αλλά όταν έχεις ηχογραφήσει ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων είκοσι χρόνων δεν ξεχνιέσαι και τόσο εύκολα.. Το πρόβλημα βέβαια βρίσκεται στο ότι όλοι σε θυμούνται συνήθως με αφορμή τη συγκεκριμένη ηχογράφηση και μόνο, και αυτό είναι κάτι που η Hope Sandoval μάλλον έχει αποδεχτεί πια..

Προσωπικά ποτέ μου δεν κατάλαβα το λόγο για τον οποίο κάποιος θα ήθελε να ονομάσει το συγκρότημά του ο Τάδε και οι Τάδε, έστω και αν στους Τάδε συγκαταλέγεται και ο Colm O'Ciosoig, πρώην My Bloody Valentine. Τι συγκαταλέγεται δηλαδή, αυτός είναι οι Τάδε.. To Blanchard είναι το πρώτο track που ξεχωρίζει [έτσι δε λέγανε παλιά?] από το άλμπουμ του παράξενου αυτού ντουέτου, το οποίο λέγεται Through The Devil Slowly και θα κυκλοφορήσει σε δύο μήνες. Όσο για τον ήχο του, ναι, είναι ακριβώς όπως τον περιμένετε, κάποια πράγματα [ευτυχώς] δεν αλλάζουν ποτέ..



Hope Sandoval returns with second album after 2001's Bavarian Fruit Bread, now with MBV's Colm O'Ciosoig as a songwriting partner. It's out on September 1st, and Hope reveals there is also a new Mazzy Star album on the way!

Hope Sandoval & The Warm Inventions - Blanchard [box]


foxy2.gif lastfm.png hypem.png skreemr.jpg insound.png wiki.png myspace.gif elbows.png

6 σχόλια:

elafini είπε...

Μπορούμε να πάθουμε εύκολα αμνησία ακούγοντας το νέο άλμπουμ :-)
(αν και οι Mazzy Star έχουν ανεξίτηλη μπογιά)

Hello

Unknown είπε...

''κάποια πράγματα [ευτυχώς] δεν αλλάζουν ποτέ..''
Πάλι καλά! Καταπληκτικό!

oksikemia είπε...

είμαι ερωτευμένος με τη hope..

WinterAcademy είπε...

χαιρετε.

αχ βρε Hope την εκανες παλι τη ζημια σου..

□■ The Eraser □■ είπε...

Αυτή του η διακευή ακόμα με κατατρέχει. . .
http://sketchinky.blogspot.com/2008/10/blog-post.html

WinterAcademy είπε...

θενξ, τώρα κατατρέχει ακόμη περισσότερους..

http://thecoverlovers.blogspot.com/2009/07/richard-x-jarvis-cocker-cover-mazzy.html