Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Κ.Β. + Handy Park / Elica, Βαβυλωνία, Μύλος, Θεσσαλονίκη

Στο δρόμο για το Μύλο σκεφτόμουν την αμέσως προηγούμενη φορά που είδα τον Κωνσταντίνο Βήτα, στο ίδιο μέρος, τρία χρόνια πριν, στις πρώτες μέρες αυτού του blog. Αρκετά πράγματα άλλαξαν από τότε, ο ίδιος είναι πλέον ακόμη πιο αναγνωρίσιμο όνομα μετά την επιτυχία του '2', και, αναπόφευκτα το κοινό ήταν μεγαλύτερο αλλά και αρκετά διαφορετικό από κάθε άλλη φορά.. Οι 20somethings στις μπροστινές σειρές, θαρρείς ότι είδαν φως και μπήκαν, ή ότι απλά δε βρήκαν εισιτήριο για τη Βανδή, που εμφανιζόταν την ίδια ώρα στην άλλη άκρη της πόλης.. Τη μια στιγμή χτυπιόντουσαν με τη μουσική, την ακριβώς επόμενη γυρνούσαν πλάτη στη σκηνή κι έπιαναν ψιλή [αλλά δ.υ.ν.α.τ.ή.] κουβεντούλα, έπειτα έβγαζαν ο ένας τον άλλο φωτογραφίες με τα κινητά με φόντο τη σκηνή.. πράγματα πρωτόγνωρα για μένα, τον πικρόχολο μεσήλικα [θα πείτε και θα'χετε, φυσικά, δίκιο..]


Το πρόγραμμα χωρίστηκε σε τρία μέρη, ένα ηλεκτρονικό κάπως πιο ambient, ένα ηλεκτρικό - έκπληξη, με τη συμμετοχή των Handy Park [κι όταν λέμε ηλεκτρικό εννοούμε guitar solos and everything!] κι ένα ηλεκτρονικό κάπως πιο τέκνο και χορευτικό, το πρόγραμμα δηλαδή που παρουσίασε στο Σταυρό του Νότου το χειμώνα. Όλα αυτά βέβαια αφορούν τις πειραγμένες ενορχηστρώσεις των γνωστών του τραγουδιών που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε.. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος σε μεγάλη φόρμα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γεμάτος ενέργεια και τρελή χαρά, με την απολύτως κυριολεκτική σημασία της έκφρασης όμως.. Αν και είχε γενέθλια δεν είδαμε -ευτυχώς- τούρτες στη σκηνή και άλλα τέτοια χαζοχαρούμενα, πολλοί όμως του φώναζαν ευχές κάθε τρεις και λίγο, οπότε το "Γεια σας! Καλό καλοκαίρι! Χρόνια μου Πολλά!" ήταν το τέλειο κλείσιμο μιας θαυμάσιας βραδιάς..


Πριν τον Κ.Β. εμφανίστηκαν οι Elica και φυσικά, σε μια από τις σπάνιες φορές που είπα να μην πάω πια κι εδώ από τους πρώτους, διάλεξαν να εμφανιστούν στην ώρα τους.. Τους είδα ελάχιστα και δε μπορώ να κρίνω, είναι ασφαλές όμως να πει κανείς ότι η όμορφη μουσική τους είναι αρκετά επηρεασμένη από αυτή του Κωνσταντίνου και των Στέρεο Νόβα. Θα ήθελα όμως να κάνω μια μικρή επισήμανση, εντελώς καλοπροαίρετα: μία διασκευή σε Depeche Mode = tribute = cool. Δύο διασκευές σε Depeche Mode = tribute band = καθόλου cool..


4 σχόλια:

Zpi είπε...

Hello monsieu wintER.
Δεν το 'δα το live και μόλις συνειδητοποίησα ότι έχουν περάσει αιώνες από την τελευταία φορά που είδα Κ.Β.
BTW όλα τα προγραμματισμένα Live για Βαβυλωνία θα ξεκνάνε νωρίς, καθότι 00:00 "χτυπάει κουδούνι"...

savvas είπε...

aparadektos kai gematos komplex o kyrios p egrapse tin photo. eimai o 20something pou ebgaine photos mprosta sti skini. krima. mono ayto exo na po.

savvas είπε...

ennoo ton kyrio p egrapse to arthro sto winteracademy

ro3596095 είπε...

色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室