Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2008

Coming Closer

Πριν λίγες εβδομάδες, με αφορμή την alt.Eurovision, έλαβα ένα πολύ ευγενικό email, από τον Martin, τραγουδιστή των Sweet Serenades από τη Στοκχόλμη. Του άρεσε πολύ η indie Eurovision, και αν με ενδιέφερε η Σουηδική "testosterone pop" και ήθελα να του δώσω την ειλικρινή μου άποψη για μερικά τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ τους πολύ θα το εκτιμούσε.. Πρώτο πρώτο λοιπόν μου πρότεινε το I Can Never Die, για το οποίο ο Martin προβλέπει [ελπίζει] ότι θα είναι το επόμενο indie hit από τη Σουηδία. Εγώ όμως, ως γνωστό πνεύμα αντιλογίας, νομίζω ότι το καταπληκτικό Coming Closer, με τα εύθραυστα φωνητικά, είναι κλάσεις ανώτερο.. ιδού:


the sweet serenades - coming closer [box]


lastfm.png hypem.png skreemr.jpg myspace.gif elbows.png

9 σχόλια:

Unknown είπε...

Και φυσικά θα συμφωνήσουμε με την άποψη της αγαπημένης ακαδημίας. Δεν το βλέπω το i can never die να γίνει το επόμενο χιτάκι (αν και ποτέ δεν ξέρεις) αλλά το coming closer έχει αυτό το κάτι.

Ανώνυμος είπε...

ποια ειναι η η γνωμη σου για τους blue nile?

WinterAcademy είπε...

προσωπικα, ειναι απο τα συγκροτηματα που παντα μου αρεσαν απο αποσταση και που παντα ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου την επιθυμια ν'ασχοληθω μαζι τους [αλλα ποτε δεν το εκανα]. νομιζω πρεπει να εχω κ ενα αλμπουμ τους.

Ανώνυμος είπε...

φοβερη μπαντα, αγορασα το high προσφατα και δε λεω να ξεκολλησω. προσωπικα, το κατατασσω στην ιδια κατηγορια με czars. απιστευτοι!

WinterAcademy είπε...

οι bn ξερω οτι εχουν λιγους αλλα πολυ φανατικους οπαδους [και στη χωρα μας]. Ωστοσο οι [πολυ αγαπημενοι μου] czars υπερεχουν τουλαχιστον σε ενα: την απιστευτη φωνη του τραγουδιστη τους, την οποια τωρα που δυστυχως διαλυθηκαν, ελπιζω να ξανακουσουμε συντομα σε καποιο σολο αλμπουμ

Ανώνυμος είπε...

ok, ο φιλος μας ο john απο τους czars εχει οντως φωναρα, αλλα -χωρις να θελω να συγκρινω- και ο αλλος ο φιλος μας ο paul απο τους blue nile εχει πολυ ωραια φωνη. τεσπα, μπανταρες και οι 2!

Stratos Bacalis είπε...

ωραίοοοοοο!

Ανώνυμος είπε...

αν και δεν τα κανω εγω αυτα, ξερεις οτι η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη,εδώ θα βρεις ενα τραγουδακι απο το high και για να triggαρω (λεμε τωρα) την περιεργεια σου, ενα εχω να πω. ο δισκος εχει και καλυτερο τραγουδι!

WinterAcademy είπε...

ναι, το high ειναι τελικα το αλμπουμ που εχω [κατεβασει]. Το αριστουργημα τους θεωρειται το hats [απ'όπου και το πιο γνωστό τους hit 'the downtown lights']. θυμαμαι τους ακουγα συχνα σ'ένα ραδιοφωνο τοτε εδω στη θεσσαλονικη..